Eladó ház Balatonfűzfő 200 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 200 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7675899
Referenciaszám: 715953
Feltöltve: 18 napja

Balatonfűzfő eladó családi ház 8 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
745 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
851 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton északi partján, Balatonfűzfő-Tobruk városrészében kínálok eladásra egy igényes családi házat. Tobruk rendelkezik egy saját stranddal, ami 700 m-re található az ingatlantól. 851m2-es telkén különleges, szépen ápolt növényekkel és gyümölcsfákkal. A telek 2 bejárattal rendelkezik. A családi ház a 90-es évek elején készült. Téglából épült, szigeteléssel és Bramac tetőcseréppel. Pince szintjén található a több autó tárolására alkalmas garázs, valamint a fűtésre használt gázkazán is. Itt lehetőség van vegyestüzelésű kazán bekötésére is. (2 kémény van) A földszinti lakás külön bejárattal: nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, és kamra helyiségekből állnak. A konyhának és a nappalinak egyaránt van terasz kapcsolata. A felső szint külön bejárattal, vendégek részére volt fenntartva. Itt : konyha-étkező, 4 szoba, 2 fürdőszoba , tároló, valamint egy erkély található. A családi ház dél-nyugati tájolású, egész nap napfényes, világos. A tágasságát a nagy üvegfelületek és a ház körüli nagy tér biztosítja. Ha szeretne a Balaton közelében élni és élvezni a csendet és nagy-tágas tereket, akkor jöjjön és tapasztalja meg! Az ingatlan berendezése megegyezés alapján az ingatlanban marad! Nagyon szép, és igényes ingatlant ajánlok ! Várom hívásukat, nézzük meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyha
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY