Eladó ház Balatonfűzfő 250 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 250 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7971681
Referenciaszám: HZ053314
Frissítve: 20 napja

Balatonfűzfő eladó családi ház 6 szobás: 167,5 millió Ft

167,5 millió Ft
670 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
611 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 486 128 Ft
Második évtől
663 422 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG, EGYEDI ÉLETÉRZÉS A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN***Balatonfűzfő egyik legkedveltebb részén, a Mámatetőn kínálunk megvételre  egy gyönyörű, parkosított, panorámás, 610 nm-es telken fekvő, 4 szintes, 250 nm-es, nappali+6 hálószobával, valamint 5 fürdőszobával rendelkező luxus családi házat.A ház 2009-ben épült, igényes, külföldi tulajdonos számára megálmodott tervek alapján, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával,. A tervezést és a kivitelezést egyaránt a magas minőség, valamint a valódi különlegességre való törekvés. jellemzi.A ház földszintjén található a KIVÉTELES ADOTTSÁGÚ ÉS HANGULATÚ kör alakú nappali,;konyha, étkező kamrával, 2 tágas hálószoba, a hozzá tartozó külön fürdőszobával, egy 3. vendégfürdő, és a csodás, 35 nm-es fedett terasz.Az emeleti részen 3 tágas hálószobát (13.13, valamint 16 nm-esek), találunk, a legnagyobb hálószobához egy különleges, 12 nm-es ERKÉLY tartozik, ahonnan megcsodálhatjuk a Balatont. Ezen a szinten 2 külön fürdő, valamint egy konyha kapott még helyet.Az ingatlan pinceszintjén kapott helyet a hatszemélyes FINN SZAUNA, a kényelmet növeli továbbá a kertben elhelyezett MEDENCE, valamint JAKUZZI.A családi ház BIZTONSÁGI KAMERARENDSZERREL, valamint RIASZTÓVAL felszerelt, a gyönyörűen gondozott kertben ÖNTÖZŐRENDSZERT építettek ki, az ingatlan KLIMATIZÁLT.Befektetési szempontból keresők számára is tökéletes választás, hiszen remekül kiadható, különleges adottságainak, valamint  remek elrendezésének köszönhetően.Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant vagy további információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Erkély:
36 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koday Mária Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 429 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koday Mária Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 429 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY