Eladó ház Balatongyörök 217 nm
Eladó ház Balatongyörök 217 nm
Eladó ház Balatongyörök 217 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7505636
Referenciaszám: 187400544
Frissítve: ma

Balatongyörök eladó családi ház 6 szobás: 140,32 millió Ft

140,32 millió Ft
646 656 Ft/m²
217 m²
Alapterület
1209 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Technikai hiba miatt a hitelkalkulációt nem lehet elvégezni. Kérj visszahívást, és az OTP Bank kollégája készséggel elvégzi a kalkulációt telefonon!
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONGYÖRÖKÖN DUPLAKOMFORTOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! CSAK IRODÁNKNÁL TALÁLHATÓ, EGYEDI 3D VIRTUÁLIS BEMUTATÓVAL! JÁRJA BE KÉNYELMESEN OTTHONÁBÓL AZ INGATLANT, AMELYHEZ TEKINTSE MEG 3D VIRTUÁLIS BEMUTATÓNKAT! VÁRJUK E-MAILES JELENTKEZÉSÉT! JELLEMZŐI: -a kétszintes családi ház hasznos alapterülete 217 nm, amelyből a fölszint 100 nm-es, az emelet 92 nm-es, a pince pedig 25 nm-es -az alsó szinten 1 nappali, 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 WC helyiség került kialakításra -az emeleten 1 nappali, 2 szoba, 1 konyha-étkező, 1 fürdőszoba kapott helyet -a ház duplakomfortos, így két külön lakásként is használható -a fűtést gázcirkó kazán, valamint beépített cserépkályha is biztosítja -a ház karbantartott, igény szerint felújított -a meleg víz az alsó szinten bojlerrel, az emeleten cirkóval biztosított -a pince az épületből, valamint külsőleg is megközelíthető -a házhoz tartozó telek 1209 nm-es, amelyen gazdasági épület is található, igény esetén a telek további beépítésére is lehetőség van -a Balaton 1600 m-re helyezkedik el -IDEÁLIS VÁLASZTÁS MIND ÁLLANDÓ LAKÁSRA, MIND NYARALÓNAK, DE AKÁR KIADÁSRA IS AMENNYIBEN FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dominkó Szabolcs Prémium Balaton Az iroda összes hirdetése
+36 30 661 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dominkó Szabolcs Prémium Balaton Az iroda összes hirdetése
+36 30 661 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY