Eladó ház Balatongyörök 230 nm
Eladó ház Balatongyörök 230 nm
Eladó ház Balatongyörök 230 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8091566
Feltöltve: 11 napja

Balatongyörök eladó családi ház 4 szobás: 229,68 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
226,78 millió Ft
986 000 Ft/m²
580 000 EUR
2 521,74 EUR/m²
230 m²
Alapterület
1630 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
Csodálatos Balatoni panorámával rendelkező különleges épület!!! Egyedi stílus, világos terek! Fenomenális látkép Magyar Tengerünkre és a Badacsonyi hegyekre! A Balaton Északi partján, Balatongyörökön!! A 2002-ben épült, 3 szintes, 230 m2 alapterületű ingatlan földszintjén: tágas, világos, körpanorámás nappali étkezővel, konyha, hálószoba fürdőszobával, 20 m2-es terasz közvetlen rálátással a Balatonra és a Badacsonyi hegyekre! Az emeleten: nappali, 2 hálószoba saját fürdőszobával mindkettő, illetve szintén terasz kilátással a Balatonra A szuterénben: dupla garázs, 2 szoba, borozó, tároló helyiségek, szauna, fürdőszoba. A teljes közművel ellátott ingatlanban a hő leadását gázcirkó kazán radiátorokon keresztül, valamint cserépkályha biztosítja! Egyes helyiségekben klíma! Napenergia beépítve 2023-ban. Egyedi, gondozott, különleges növényekkel pompázó 1.633 m2-es kert, igazi ritkaság akár egy mediterrán paradicsomban érezhetjük magunkat, teli évelős növényekkel, szökőkutakkal és lugasokkal! Legkedveltebb község mind a hazai és mind a külföldiek számára, hisz a környék természet adta szépségeiben valóban felüdülhet és a kikapcsolódhat! Legközelebbi város Keszthely és Tapolca kb. 10 km, ahol minden szolgáltatás megtalálható! Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon hívjon…….most!!! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
20 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
erkély
terasz
pince
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY