Eladó ház Balatonszabadi 136 nm
Eladó ház Balatonszabadi 136 nm
Eladó ház Balatonszabadi 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8107487
Referenciaszám: 168439
Frissítve: 22 napja

Balatonszabadi eladó családi ház 6 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
96 813 Ft/m²
136 m²
Alapterület
753 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 574 Ft
Második évtől
288 737 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168439 hivatkozási számú balatonszabadi családi ház. Balatonszabadiban eladó 136 m2-es téglaépítésű családi ház Azoknak a vállalkozó szellemű embereknek ajánlom ezt a házat, akik szezonális kiadásban, nyaraltatásban is gondolkodnak, és mindezt kényelmesen, otthonról intéznék, időt, energiát spórolva. Vagy azoknak, akik kényelmesen szállásolnák el a látogatóba érkező barátokat, vagy olyan családoknak, ahol a nagyobb gyerekek már külön éltettérre vágynak. Illetve azoknak, akik egyszerűen csak egy tágas, többszobás házat keresnek. Az ingatlan csak 4 km-re van a siófoki Aranypart szabadstrandjától, ami autóval, rendszeres buszjáratokkal, biciklivel is elérhető. A házban két szinten, két külön bejáratú lakrész épült, mindkettőben konyha, fürdő és hálórészekkel. A telek összesen 753 m2, a hátsó részen egy szépen gondozott konyha kerttel, néhány termő körte és szilvafával. Remek új otthonná varázsolható a következő néhány évtizedre ez a masszív tégla ház egy fejlett falusi környezetben, közvetlenül az ország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja mellett. Főbb jellemzők: - az elképzeléseinek megfelelően alakítható, modernizálható, 75 m2-es alsó szint - a nappaliban műanyag nyílászárók vannak, a többi helyiségben a hagyományos fatokos ablakok, mindenhol redőnnyel - a tetőt 2018-ban kompletten felújították, erősített faszerkezettel és cserép fedéssel, új fa tetőablakokkal - a tetőtéri szint 61 m2, később került beépítésre mint az alsó szint, a szobák kivételével mindenhol járólap burkolással - helyiségek az alsó szinten: nappali, 2 szoba, fürdő, wc, konyha, előtér, beépített terasz - helyiségek a felső szinten: nappali, főzősarok, fürdő, wc, 2 szoba - a felső szint jelenleg egy külső lépcsőn közelíthető meg - betonozott pince, itt található a gázüzemű kazán is - a fűtés radiátorokkal megoldott - különálló, téglaépítésű tároló és garázs az épület mellett, a hátsó udvarban - a településen boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár, posta, étterem, benzinkút is megtalálható, egyszóval minden alapvető szolgáltatás, amire szüksége lehet - a 7es főút 5 percre, az M7 autópálya Sóstói felhajtó 10 perc távolságra autóval Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó balatonszabadi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168439 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY