Eladó ház Balinka, Petőfi Sándor utca 206 nm
Eladó ház Balinka, Petőfi Sándor utca 206 nm
Eladó ház Balinka, Petőfi Sándor utca 206 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7865640
Referenciaszám: HZ088252
Frissítve: 16 napja

Balinka eladó családi ház 6 szobás: 34 millió Ft

34 millió Ft
165 049 Ft/m²
206 m²
Alapterület
1588 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 677 Ft
Második évtől
134 665 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség!Balinka nyugati részén, a főút mentén eladó egy 4 épületből álló lakóház csoport, aminek az össz hasznos alapterülete 205,8nm és ami 1588nm-es telken fekszik.A négy épületből, kettő utcafronton helyezkedik el, a másik kettő az előzők folytatásában, egy intim, zárt udvart körülölelve. Mindegyik épület önálló, nem csatlakozik a mellette levőhöz. Három közülük komfortos, rendelkezik 1-2 szobával, nappali-konyhás étkezővel, fürdőszoba WC-vel és kamrával. A negyedik épületben jelenleg műhely, kamra és tároló helyiségek vannak, de könnyen átalakítható lakóházzá. Három épület vegyes falazatú hagyományos tornácos parasztház stílusú, a negyedik újabb építésű, tégla falazattal és cserép tetővel, korszerű műanyag nyilaszáróval. A parasztház stílusúak közül egynek palatetője, kettőnek cserépfedése van. Mindegyik épület felújítást, korszerűsítést igényel.A villany, víz, csatorna be van vezetve, a gázcsonk a telek szélén van. A telek egy enyhe domboldalra kúszik fel árnyas fák határolják nagyon kellemes környezetet biztosítva.A házak és a környezetük, alkalmas lehet falusi vendéglátás kialakítására, vagy kézműves csoportos foglalkozások indításához, és a résztvevők szállásolására, esetleg többgenerációs nagycsaládok együttélésére..A vevők fantáziára bízzuk, hogy milyen lehetőséget látnak benne. Meg kell nézni, érdemes, akár hétvégén is.Balinka kedves, csendes, fejlett infrastruktúrával rendelkező község. Bodajktól 5kmre, Székesfehérvártól 25kmre. A házcsoport a nagyon sokak által kedvelt kirándulóhelytől, a Gaja szurdok bejáratától 2km-re fekszik. A környéken kevés a vendégház, főleg olyan ahol ilyen kellemes környezet van.Irodánkban díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1958
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Diószegi Sándor Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Diószegi Sándor Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY