Eladó ház Bálványos 450 nm
Eladó ház Bálványos 450 nm
Eladó ház Bálványos 450 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7873488
Referenciaszám: H474883
Frissítve: 20 napja

Bálványos eladó családi ház 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
77 556 Ft/m²
450 m²
Alapterület
868 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BALATON DÉLI PARTJÁTÓL PÁR KILOMÉTERRE , A FESTŐI BÁLVÁNYOSON KÍNÁL IRODÁNK EGY IGAZI RITKASÁGNAK SZÁMÍTÓ, HELYI VÉDELEM ALATT ÁLLÓ, FELÚJÍTANDÓ 2 SZINTES INGATLANT. Vidéki romantikus nyaraló? Természetközeli, extra stílusú otthon tágas terekkel? Egyedi turisztikai hasznosítású épület, akár vendégházként, konferencia központként, galériaként? ÉBRESSZE FEL ÁLMÁBÓL AZ EGYKORI PATINÁS MAGTÁR ÉPÜLETET! A VÁLASZTÁS AZ ÖN KEZÉBEN! az ingatlan főbb jellemzői: - csendes, falusi környezet - lakóövezet - átmenő fogalomtól mentes település a Balatontól kb. 10 kilométerre délre - 2 szintes tégla épület+ tetőtér - 450 nm hasznos alapterület - a tetőtér beépíthető - cseréppel fedett tető - fa gerendák, rusztikus, egyedi hangulatot kölcsönöznek az épületnek - egykori uradalmi magtár épület - 868 nm telek terület - az alsó szint jelenleg műhelyként és raktárként hasznosított - víz rendelkezésre áll - a fűtést öntöttvas kályha biztosítja - ipari áram kiépítésre került - gázvezeték a közelben, az utcában - a felső szintre külső fém lépcső vezet - korábban egy lakást és a korábbi fémmegmunkáló üzem mellékhelyiségeit, zuhanyzóit alakították ki itt - a felújítandó helységek: 3 külön nyíló szoba, 2 konyha, 3 zuhanyzó/WC, közlekedő és egy hatalmas belső tér AZ ÉPÜLET JELENLEGI FORMÁJÁBAN NEM LAKHATÓ, TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁST IGÉNYEL, HELYI VÉDELEM ALATT ÁLL! - felújítás számtalan hasznosítási lehetőséget biztosít az új tulajdonos részére - legyen az akár exkluzív lakóépület, idegenforgalmi hasznosítás, panzió, vendégház, kiállító tér, galéria, konferencia központ - az ingatlan per- és teher mentes, rövid időn belül birtokba vehető Az adatok tájékoztató jellegűek. A bájos, természetközeli település Bálványos Somogy megyében, a Balaton déli partjától és az M7 autópályától pár perces autóútra található. A Kőröshegyi-völgyhíd után délre haladva érhető el, egész évben jól megközelíthető a zsáktelepülés. A vidék nyugalmát kínálja , festői környezetben. A nagy múltú települést már első királyunk idejében említették oklevelek. Több nevezetesség található a faluban, a barokk katolikus templom, református templom, a Satzger-kastély, műemlék tájház. Az 500 lakosú kis településen családias hangulatú Waldorf iskola működik. EGY IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG A BALATON KÖZELÉBEN, NE MARADJON LE RÓLA! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1885
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY