Eladó ház Barcs 238 nm
Eladó ház Barcs 238 nm
Eladó ház Barcs 238 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8003454
Referenciaszám: HZ064690
Frissítve: 11 napja

Barcs eladó családi ház 7 szobás: 79,98 millió Ft

79,98 millió Ft
336 050 Ft/m²
238 m²
Alapterület
886 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 122 Ft
Második évtől
316 779 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi tervezésű, izgalmas belső terekkel, különösen tágas, exkluzív szalon-nappalival rendelkező, kitűnő állapotban lévő, akár többgenerációs családi otthont keres, ahol helyet kaphat üzleti vállalkozása, rendelője egyaránt?  Mindezt csendes, tiszta és rendezett környezetben Barcson, a Dráva és a Duna-Dráva nemzeti park városában? Megtalálta Barcs egyik különleges ajánlatát, mégpedig korrekt áron!! Ha megnézi beleszeret, ha végig gondolja, megveszi!Ez a ház mind építésekor, mind a jelenlegi gondos tulajdonosok korszerűsítési-, felújítási munkálataikor nagy odafigyeléssel és precizitással készült, szépült a mai napig. Ennek megfelelően szerkezetileg, esztétikailag tökéletes állapotban van, s olyan ritka értékeket kap az új tulajdonos, mint a márvány burkolatok, tölgyfa lépcsők és bútorok, a ház központjában lévő egyedi szalon-nappali, szintenként elhelyezkedő fürdők, valamint az utcáról közvetlenül megközelíthető külön bejáratú rész, ami külön lakrésznek, vagy üzlethelyiségnek is tökéletes.Ez az 5 szoba nappalis otthon F energetikai osztályú az új szabvány szerint, így átlagos energia fogyasztásúnak számít, de szén-dioxid kibocsátása még ennél is jobb, E osztályú. Nyílászárói műanyagok, s redőnnyel, rolettával is rendelkeznek. Tavasszal új zsindelyfedés készült, így kb. 30 évig nincs rá gond. A padláson 20 cm-es hőszigetelő borítás van. A ház szinteltolásos, így az emeleti szobák is teljes értékűek. Az ingatlan körbekerített saroktelek, bejárat két utcáról is lehetséges.A fűtés garanciális gázkazánnal, (kémény újonnan bélelve), 5 db hűtő-fűtő klímával -melyből kettő H tarifás-  megoldott. A télikertben 4 db mennyezeti infrasugárzó is van.A kert szépen karban tartott, sok virággal, fiatal gyümölcsössel, eper ültetvénnyel, málna sorral, bőven termő fügebokorral. A kertben nagy méretű kutya kennel, dupla alumínium garázzsal. A ház egy része alatt kiváló, száraz pince, benne öntözésre alkalmas hidrofor található.Barcs Magyarország egyik legrendezettebb, legtisztább kisvárosa, s mivel regionális központ, minden infrastruktúra adott középiskolával, egynapos orvosi szakellátással, gyógyfürdővel és a Dráva festői környezetével együtt.Összességében ajánlom Családoknak, vállalkozásoknak, és orvosoknak, különösen azért, mert ebben a városban több magánorvosi praxis betöltetlen!Csere is érdekes, földszintes, előkertes, közműves ingatlan beszámítható: sík esetleg dombos vidéken (Szabolcs-, Borsod-, Nógrád-, Békés vármegyék kivételével), téglafalazatú, pincés, duplakomfortú (2 fürdőszoba, 2 wc) 2 garázs, nagy konyha, 4 szoba, nagy nappali, előszoba, a telekterület min. 800 m2.Betegség miatt eladó!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Erkély:
5,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gradwohl Angéla Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 567 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gradwohl Angéla Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 567 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY