Eladó ház Becske, Ady Endre utca 63 nm
Eladó ház Becske, Ady Endre utca 63 nm
Eladó ház Becske, Ady Endre utca 63 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7985112
Frissítve: 2 hónapja

Becske eladó családi ház 2+1 fél szobás: 7 millió Ft

7 millió Ft
111 111 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1005 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 316 Ft
Második évtől
27 725 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Becske Nógrád megye egyik kis 500 fős települése, a Cserhát hegységben fekszik, a Galga-patak völgyében. A település a Kéktúra útvonalának egyik állomása, valamint itt található a Gyémántút Buddhista Közösség országos elvonulási központja és a Megvilágosodás-sztúpa. Itt Becskén vált eladóvá egy hangulatos, felújításra váró vályogház. A ház valamikor az 1800-as évek végén épült, klasszikus tornácos parasztház, két lakrésszel. A közművek közül a villany a házban van, a víz a telken (vízóra van), a gázcsonk is a telken van, de nincs gázóra, a csatorna nincs bevezetve, a kapu előtt van. Az ország egyik legnevesebb vályogos szakembere (Bíró Árpád) mérte fel az ingatlant. A ház teljes mértékben menthető és felújítható. A nem megfelelő vakolatokat a jelenlegi tulajdonosa verte le, ennek köszönhetően a ház már száraz. 2022-ben helyi védelem alá helyezték az ingatlant, így pályázat általi felújítás is tervezhető vele a Teleki László Alapítvány - Népi építészeti programjának keretein belül, melyet 2024 szeptember környékén fognak kiírni.

 A telken van egy ásott kút, egy 30 m2 körüli dombpince. Gyümölcsfák is vannak, egy nagy cseresznyefa a ház mögött, valamint meggyfa és diófák vannak a telken. Irányár: 7 millió Ft. Kitűnő lehetőség, sok munkával kitűnő házat varázsolhat belőle új tulajdonosa. A részletekért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
I
villany
víz
komfort nélküli

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zima Imre
+36 20 417 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zima Imre
+36 20 417 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY