Eladó ház Bekecs 120 nm
Eladó ház Bekecs 120 nm
Eladó ház Bekecs 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8068443
Referenciaszám: M228311-4220533
Frissítve: 3 napja

Bekecs eladó családi ház 3 szobás: 45,99 millió Ft

45,99 millió Ft
383 250 Ft/m²
120 m²
Alapterület
838 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 475 Ft
Második évtől
182 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Bekecs kiváló részén, Szerencs határában, egy 120 nm-es, szigetelt, NAPELEMES, ALACSONY REZSIJŰ, nappali + 2 szobás, jó állapotú szintes családi házat 838 nm-es telken. Az ingatlan teljes egészében illeszkedik a mai kor vevői igényeihez mind külső megjelenésében (udvar, homlokzat), mind belső elrendezésében, mind energetikai paramétereiben. Az udvar rendezett, térburkolt, garázzsal és fedett autóbeállóval, terasszal rendelkezik. A belső terek méretben és funkcióban, elosztásban kiválóak. Az alsó szinten nappali, konyha + étkező, fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba és wc + mosdó került kialakításra. A ház energetikailag kiváló, fal és tető szigetelést kapott, gáz + vegyes tüzelés + elektromos kazán, valamint hűtő-fűtő szplit klímák biztosítják igény -és felhasználás szerint a fűtést, így mind a gáz mind a villany belefér a rezsi átalányba!!! A villamosenergiát a tetőre telepített napelem rendszer biztosítja. Az ingatlan statikailag kiváló állapotú. A nyári kikapcsolódást egy filagória és egy halas kerti tó teszi még hangulatosabbá! Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drótos Bence OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 590 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drótos Bence OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 590 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY