Eladó ház Békéscsaba, Belváros 220 nm
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 220 nm
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932943
Referenciaszám: M261843-4535860
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
540 909 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1008 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy impozáns ház, tele lehetőséggel! Vállalkozásra kiválóan alkalmas! Könnyen megközelíthető, csodás utcában, a város központjához közel! Békés vármegye, Békéscsaba belvárosában, a Batthyány utcában impozáns polgári ház eladó! Az ingatlan felújítása folyamatban van, új tulajdonosa saját igényeihez igazítva fejezheti be. Az 1008 m2-es telken elhelyezkedő, 220 m2-es lakótérrel rendelkező ház két külön helyrajzi számmal rendelkezik, de három külön bejáratú lakrész került benne kialakításra. Az utcafront felőli részen lévő első lakás 92 m2-es, amely magában foglal két nagy szobát, melyek irodának is kiválóan alkalmasak, egy konyhát, egy étkezőt és egy fürdőszobát. A második lakásban egy nagy szoba, konyha, étkező és fürdőszoba található 55,5 m2-en. A harmadik, 43 m2-es lakásban szintén egy nagy szoba, egy konyha és egy fürdőszoba került kialakításra. Minden lakrészben új nyílászárók vannak, a helyiségek minőségi járólappal burkoltak, a tető cseréje megtörtént, a szigetelés felrakása folyamatban van. A ház nagy helységei lehetőséget biztosítanak az igény szerinti felosztásra. A ház mögött még további lakások kialakítása is lehetséges. A közüzemek kiépítése folyamatban. Az első lakás alatt pince is található. Az impozáns szárazkaput felújították. Az ingatlan kiválóan alkalmas vállalkozás céljára: irodák, magánrendelők, vagy akár vendégház is kialakítható benne. A gyönyörű utca széles, csendes, nyugodt, mégis közel van a város szívéhez. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető. Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY