Eladó ház Békéscsaba, Belváros 124 nm
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 124 nm
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7963840
Referenciaszám: 196780
Frissítve: 20 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
540 323 Ft/m²
124 m²
Alapterület
357 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szép, ízléses családi ház mediterrán hangulatú kerttel Békéscsaba belvárosában eladó egy emeletes, 4 szobás, felújított, folyamatosan karbantartott ház hangulatos terasszal és gyönyörű kerttel. A telek mérete 357 m2. Az óvoda, iskola, boltok, piac, Csaba Center gyalogosan is csak pár perc távolságra megközelíthetőek. A ház jelenleg 124 m2 lakótérrel rendelkezik, amely még igény szerint a harmadik szint beépítésével tovább növelhető. Első tulajdonosa és egyben építője egy kőműves volt, aki mindent nagyon precízen és szakszerűen alakított ki. A parkosított udvar nagy része és a bejáró térkövezett, ahol található egy díszkút, egy grillező hely, gondozott növények, egy fa kialakítású, kellemes hangulatú terasz és két, külön bejáratú garázs. A garázsok 17 és 14 m2-esek és még egy-egy saját padlással is rendelkeznek, ami a pakolás szempontjából nagyon hasznos. A víz és a gáz kiállás közvetlen a garázs mellett van, így akár még nyári konyha is használható. A földszinten található egy konyha, kamra, fürdőszoba, egy tágas szoba és a ház gyöngyszeme, egy szép és hasznos cserépkályha, ami magában képes befűteni az egész alsó szintet. A csempe kályha mellett központi fűtés is van, amit egy cirkó kazán működtet. Az emeleten 2 kisebb és egy erkélyes nagyobb szoba, egy fürdőszoba és egy közlekedő van, ahol jelenleg egy bársarok került kialakításra. A tégla építésű ház kívülről teljesen szigetelt és klímával is rendelkezik. A nyílászárók műanyagok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház tágas, igényes, gondozott, kiválóan alkalmas több gyermekes csalás számára is. Nem kell autózni, minden közel van. Nem kell a felújítással bajlódni, itt az új tulajdonost egy szép, kész otthont várja.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
D
erkély
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY