Eladó ház Békéscsaba 160 nm
Eladó ház Békéscsaba 160 nm
Eladó ház Békéscsaba 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7791802
Frissítve: 9 hónapja

Békéscsaba eladó családi ház 3 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
556 250 Ft/m²
160 m²
Alapterület
3800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés megye székhelyén, Békéscsabán mégis falusias, csendes környezetben, 5 éve épült, páratlan adottságokkal rendelkező családi ház, igen kedvező áron eladó. Igény szerint teljes berendezéssel. Hatalmas telken helyezkedik el, így önellátásra is alkalmas. A városközpont gyorsabban megközelíthető, mint a város bármely más, új kerületéből. Az ingatlan helyzeténél és jellegénél fogva, bármilyen célra alkalmas, a családi ház mellett a telken belül vállalkozás (utánfutó kölcsönző, tüzép, bármilyen sport/szabadidős terület vagy növénytermesztés és állattartás, egyéb gyártás, turizmus, vendéglátás, szervíz, stb) is kivitelezhető. A telek meg is osztható. A házba internet, tv, telefon, víz, szennyvízelvezetés, három fázis, H tarifa bekötve, gázcsonk a telken, az épület összterülete prémium riasztórendszerrel ellátva. A teljes villanyszerelés minőségi anyagokkal került kivitelezésre és egészében ipari terhelésre is alkalmas lenne. A H tarifás elszámolásnak, az építésre felhasznált korszerű, minőségi anyagoknak, (pl a tetőtérben a szigetelésrendszer részét képező 25 cm vastagságú Rockwool kőzetgyapot), valamint a meleget szolgáltató hőszivattyús klímáknak köszönhetően a teljes fűtési szezon 150.000 Ft-os összköltségből finanszírozható, a teljes beltér 23-24 fokra fűtése mellett. Nyáron az előzőeken túl, az árnyékolás technika jóvoltából a hűtés havi mindössze néhány ezer Forintos költséget jelent. A ház építése során statikailag többszörösen erősített technológiát alkalmaztak. A három fázis és az oda-vissza mérő óra a napelem rendszer előkészítése is egyben, melynek kiépítésével a teljes rezsi az év bármely hónapjában 10.000 Ft alá redukálható. A ház 160 m2 területű, melyből 60 m2 terasz (beépíthető, ezzel további életteret adva, vagy más célokra is kiválóan alkalmas). A lakótérben 2 szoba, 1 hatalmas konyha-ebédlő-nappali, 1 fürdőszoba, 1 különálló wc és tároló található. A tároló méreténél fogva nagy méretű fürdőszoba vagy további szoba, kamra, stb kialakítására alkalmas. A kertben fúrt kút szolgáltatja a vizet, egy 8400 liter/óra teljesítményű szivattyúval, melyet a kút szünetmentesen ellát. Az egészében rendezett telket, mely közel 3800 m2, teljes kerületén új kerítés határol, mely részben zárt. A bejáró és az épület előtt található betonozott terület 20 cm vastag vasbetonból áll, valamint a térkő alapozásának köszönhetően ezen területek teherbírása 40 tonna fölötti. A ház előtti betonozott terület alkalmas terasz és 2 garázs, valamint tároló együttes alapjának, de bármilyen célra felhasználható. A telken található továbbá egy 60 m2-es tároló épület. Buszmegálló 400 m, 0-24 üzemanyag kút 700 m, bevásárlóközpont 2.5 km, 47-es főút 200 m távolságra található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
bútorozott
beépített konyhabútor
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 593 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 593 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY