Eladó ház Békéscsaba 138 nm
Eladó ház Békéscsaba 138 nm
Eladó ház Békéscsaba 138 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7923310
Referenciaszám: M261628-4526313
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
289 130 Ft/m²
138 m²
Alapterület
1066 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Többgenerációs családi ház Békéscsabán, Erzsébethely elején! Alakítsa ki álmai otthonát a felújítás befejezésével! Kétállásos új építésű garázzsal! Csendes, nyugodt környezet, mégis közel a városhoz! Békés vármegye, Békéscsaba Erzsébethely városrész elején kínálok eladásra egy kétgenerációs otthon kialakítására alkalmas családi házat. Az 1066 m2-es telken található 138 m2-es lakóterületű ház felújítása megkezdődött. Az 1960-as években épült eredeti vályog épülethez téglából építették hozzá az új részeket. A ház utcafronti részén található egy nagyobb szobából, konyhából és fürdőszobából álló, 40m2-es külön lakrész. A hátsó részen egy három szobát, két fürdőszobát, konyhát, tároló helységet magába foglaló nagyobb, 98 m2-es lakás lett kialakítva. A ház végéhez egy 30m2-es kétállásos garázst is hozzáépítettek. Az új részeken kiváló minőségű, fa nyílászárók lettek beépítve, jó minőségű csempe és járólap lett lerakva. Az ingatlanba be van vezetve a villany, a gáz, a víz és csatornázott. A cirko-gáz kazános fűtés elő van készítve, minden helységben fel vannak szerelve a radiátorok. A ház mögötti telek részen lehetőség nyílik kertészkedésre, gyümölcsfák ültetésére is. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben található, de közvetlen közelében mind a közlekedés, mind a mindennapi szükségletek beszerzése könnyedén megoldható. Erzsébethely kiváló választás azok számára, akik a nyüzsgő városi élethez képest csendesebb, zöldövezeti környezetben képzelik el otthonukat. Ennek ellenére a város központja rövid autóútra található, ahol számtalan szórakozási és vásárlási lehetőség áll rendelkezésre. A házban rengeteg lehetőség van a további bővítésre és személyre szabható befejezésre. Saját otthonát teremtheti meg! Ideális választás, ha az idősebb és a fiatalabb generáció együtt, de mégis elkülönülten szeretné berendezni lakását! Ugyanakkor ez az ingatlan remek befektetési lehetőség, ideális bérbeadási célokra is. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető. Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY