Eladó ház Békéscsaba 120 nm
Eladó ház Békéscsaba 120 nm
Eladó ház Békéscsaba 120 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7962490
Referenciaszám: 19219
Frissítve: 19 napja

Békéscsaba eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
374 166 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1498 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán, a Víztorony közelében kínálok eladásra, 2023-ban teljeskörűen felújított, tágas terekkel rendelkező, napfényes, 120 m2 családi házat, 1498 m2-es telken. Az ingatlan paraméterei: - 3 db külön bejáratú szoba - amerikai konyhás nappali - közlekedő - tusolós fürdőszoba - hatalmas fedett terasz - tároló Elvégzett felújítási munkálatok: - villany-víz és szennyvíz vezetékek cseréje - új fűtésrendszer, új radiátorok, új kondenzációs kazán - műanyag és fa hőszigetelt nyílászárók - új burkolatok, a szobák új laminált parkettával, előtér és a nappali járólappal lett burkolva - fürdőszoba új modern megjelenésűvé vált, tusolókabin lett beépítve - új tetőszerkezet, új cserép - új csatorna - 5 cm külső hőszigetelés Az ingatlanba egy hatalmas fedett teraszról juthatunk be, ahol a tágas amerikai konyhás nappali tárul elénk, innen balra található az egyik szoba, jobbra az előszoba jutunk, ahonnan nyílik a két utcafronti szoba, a fürdőszoba és kijárat a teraszra. Ez az ingatlan kényelmes otthona lehet egy családnak, mivel tágas terek jellemzik, az amerikai konyhás nappali méltó helyet tud biztosítani a családi együttlétekre, és a külön bejáratú szobák biztosítják a család minden tagjának az intimszférát. A hatalmas hátsó terasz kellemes pihenőhelyként szolgálhat nyári estéken, ahonnan belátható az egész udvar. Belváros közelségéből adódóan bármi könnyedén elérhető, óvoda, iskola, bevásárló központ. Szerződéskötés után azonnal birtokba vehető! Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére, akár hétvégén is szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY