Eladó ház Békéscsaba 162 nm
Eladó ház Békéscsaba 162 nm
Eladó ház Békéscsaba 162 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7963812
Referenciaszám: 973042
Frissítve: 7 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
679 012 Ft/m²
162 m²
Alapterület
426 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényese ház, kis udvarral frekventált helyen eladó Egy ingatlan értékét leginkább a lokációja határozza meg. Békéscsabának egy ilyen kedvelt területe az Árpád fürdő környéke, ahol az eladásra kínált ingatlan található. Ami nagyon különlegessé teszi, az a mediterrán hangulatú udvara és hangulatos télikertje. Az udvar teljesen térkövezett, ami a lakóépületen kívül helyet ad egy külön álló garázsnak is. A házba a télikerten keresztül juthatunk be. Ez egy tágas 40 m2-es helyiség és kiváló helye lehet családi összejöveteleknek, hiszen innen nyílik egy kinti konyha egy nagy kamrával, valamint egy mosókonyha. Ez a rész egy nagy teljesítményű klímával fűthető és hűthető. A lakórész 162 m2, földszintjén helyezkedik el az amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, tároló és egy nagy hálószoba. A nappali és a lenti háló falát látványos falburkolat borítja. Az emelet 3 szobából és egy kádas fürdőszobából áll további tárolókkal ellátva. Ezen a szinten is használható egy másik klímaberendezés. Az ablakok redőnyösek. Az ingatlan a mostani kellemes belső hangulatát másfél évvel ezelőtt kapta, ekkor végeztek rajta legutóbb némi átalakítást. Ezt megelőzően néhány évvel történ a teljes felújítása, korszerűsítése. Ezek alapján az ingatlan további jellemzői: -új nyílászárók -új vízvezeték és villanyhálózat -új konyhabútor a beépített háztartási gépekkel -teljesen új fűtésrendszer kialakítása kombi kazánnal/ lent padló fűtés is / -15 cm-es szigetelés és nemes vakolat -elektromos bejárati ajtó, garázs és nagykapu -okos kamera, riasztó rendszer -dekor világítás -fúrt kút -teljes egészében térkövezett udvar és beálló Kiemelendő a rendkívül alacsony fűtés – rezsi költsége, ami a profi szigetelésnek köszönhető. Igény esetén bútorokkal együtt is eladó, amit a vételár nem tartalmaz. További információt és képeket telefonon történt egyeztetés után tudok adni és küldeni. Hitelügyintézésben, energetikai tanúsítvány készítésében és ügyvédi szolgáltatással is segítséget adunk ügyfeleinknek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyha
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY