Eladó ház Besenyszög 70 nm
Eladó ház Besenyszög 70 nm
Eladó ház Besenyszög 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7815237
Referenciaszám: 41706
Frissítve: 16 napja

Besenyszög eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
284 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
388 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Besenyszögön 70 m2-es, 2 szobás, felújítandó családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel: Az ingatlan jellemzői: - 1972-ben épült téglából erős szigetelt magas alapra. Falak szárazak és nem repedezettek. A cseréptető jó állapotú, nincs szükség felújításra. A fürdőszoba pár éve esett át teljes felújításon. Fütésről konvektorok gondoskodnak, a meleg vízről átfolyós rendszerü gáz vízmelegítő. A külseje javítást igényel. Teljes mértékben akadálymentesítve lett az épület. - Az ingatlanban található helyiségek: szobák (18 m2 és 18 m2) hajópadló padlóburkolattal, konyha és étkező 10,5 m2 kő padlóburkolattal, fürdőszoba és WC 5 m2 járólap padlóburkolattal, folyosó 5,5 m2 kő padlóburkolattal, kamra 4 m2 kő padlóburkolattal, fedett terasz 9 m2 kő padlóburkolattal. - A telek 388 m2. Egy kis lemeztároló található rajta. A kis mérete által inkább csak parkosításra alkalmas. Egy garázs, és további tárolók, akár egy kis medence kényelmesen elfér rajta. - A település Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legnyugodtabb, és legbiztonságosabb települése. Az ingatlan a város központjában épült. Pár méterre  van az iskola, orvosi rendelők, gyógyszertár, boltok, és az iskola. Szolnok 17 km, az M4 autóút 5 km-re van a várostól.  A közeli nagyváros sok munkalehetőséget biztosítanak az ipari parkjaikban. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak.   - Az ingatlant kissebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk. Falusi CSOK felvételére alkalmas. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Amennyiben az  182100196 eladó Besenyszögön családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY