Eladó ház Biatorbágy 180 nm
Eladó ház Biatorbágy 180 nm
Eladó ház Biatorbágy 180 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7886415
Referenciaszám: HZ048439
Frissítve: 16 napja

Biatorbágy eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
360 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
831 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az agglomeráció közkedvelt településén, Budapesttől mindössze 20 percre, Biatorbágyon, csodás környezetben eladásra kínálunk egy 126m2/180m2 alapterületű családi házat. A 831m2  telek egy csenden zsákutca végén található, gyönyörű fenyőfák és gyümölcsfák ékesítik. Saroktelek révén a házat megközelíteni mindkét oldalról megoldható. A 80-as évek végén épült ház felújítást, korszerűsítést igényel, de kisebb-nagyobb ráfordítással álomotthonná alakítható.A földszinten tágas nappali és konyha-étkező várja az érdeklődőket, az emeleten két szoba, fürdőszoba és az előtérben praktikus beépített szekrény.A félszuterén részen alapterület nagyságú pince található, amit a jelenlegi tulajdonos műhelynek használt. Mellette lett kialakítva a kazán helyiség és a mosókonyha is. Minden szintet belső lépcsőházon keresztül érünk el.A ház mögött, a házzal egyszerre épült 22m2 fűtött garázs kényelmes egy autó tárolására, de az udvaron további parkolási lehetőség adott.A ház előtt a bejáratot egy árnyékolóval ellátott előteraszról közelíthetjük meg, mely csodás lehetőséget nyújt a reggeli kávézáshoz.Óvoda, iskola, éttermek, gyógyszertár, üzletek akár gyalogosan elérhetők, vasútállomás 15 perc.Jöjjön el, tekintse meg, élvezze a természet közelségét a város közepén.A ház hitelezhető!! Díjmentes hiteltanácsadással állunk rendelkezésére! További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatosan keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY