Eladó ház Bicske 96 nm
Eladó ház Bicske 96 nm
Eladó ház Bicske 96 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8028200
Referenciaszám: H340676
Frissítve: 30 napja

Bicske eladó családi ház 3+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
364 583 Ft/m²
96 m²
Alapterület
342 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Központi elhelyezkedés, csendes környék, kiváló közlekedési lehetőségek - ezek azok az adottságok, amelyek az ingatlant jellemzik. A 96 nm-s, közepes állapotú, tégla építésű lakóingatlan Bicske BELVÁROSÁBAN helyezkedik el és ideális választás azoknak, akik egy családi otthont keresnek. A TELEK 342 nm, így megfelelő a kertészkedéshez vagy szabadidős tevékenységekhez is. Az ingatlanban 3 hálószoba + 1 félszoba, világos konyha-étkező található, így elegendő hely áll rendelkezésre a család minden tagja számára. A helyiségek kialakításának köszönhetően TÖBB GENERÁCIÓ együttélésére is alkalmas. - a VÍZvezetéket 2 éve KORSZERŰSÍTETTÉK - a központi fűtés GÁZZAL és VEGYES TÜZELÉSŰ kazánnal is üzemel - az önálló GARÁZS könnyű és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít - az udvarban fúrt KÚT is található - a telek teljesen körbekerített - KIS VETEMÉNYESKERT a ház mögött Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, így ideális választás családosok számára. Óvoda, iskola, üzletek, intézmények 5 percnyi távolságra. A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, a vasútállomás és a buszközlekedés is pár perc sétával elérhető. Autóval Budapest az M1 autópályán 35 perc. Ha Ön egy olyan ingatlant keres, amely központi elhelyezkedésű, csendes környéken található, és kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, akkor ez az ingatlan az Ön számára ideális választás lehet. Ha bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és bizalommal forduljon hozzánk. Várjuk érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1957
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kert
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Anett Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Anett Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY