Eladó ház Biharkeresztes 120 nm
Eladó ház Biharkeresztes 120 nm
Eladó ház Biharkeresztes 120 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7956061
Referenciaszám: H479288
Frissítve: 16 napja

Biharkeresztes eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
332 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1355 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nappali + 3 szoba | 120 nm | 1355 nm saroktelek | Melléképület | Garázs Ebben az igényesen kialakított, B30-as téglából épült házban megtalál mindent, amire egy családnak szüksége lehet. A házat gondos kezek építették. Fűtési rendszer: vegyes tüzelésű kazán, radiátoros hőleadással, az egyik hálószobában villanykályha is található. A gáz a telken belül van. Energiaellátás: Az ingatlan 3 fázissal rendelkezik, így minden elektromos készülék kényelmesen működhet. Melléképület és garázs: A telek területén találhatók kiváló minőségű melléképületek és egy praktikus garázs is, melyek ideálisak tárolásra vagy akár műhely céljaira. Nagy udvar: Az ingatlanhoz tartozik egy tágas udvar, mely számos lehetőséget rejt magában. Kertészkedéshez, gyermekjátékokhoz vagy akár baráti összejövetelek megtartásához is tökéletes helyszín. Ha viszont nagynak találja, meg lehet osztani, a felesleges részt értékesíteni. Megközelíthetőség: kiválóan megközelíthető, két utcára nyílik. Falusi CSOK és CSOK Plusz igénybe vehető rá! Költözés megegyezés szerint: Az időzítés az Ön kezében van! A költözés időpontja rugalmas, megegyezés szerint történik. Így könnyedén tervezheti az élete következő fontos lépéseit. Az ingatlan, per, igény és tehermentes, tulajdoni viszonyai rendezettek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kristóf Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kristóf Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY