Eladó ház Böde 97 nm
Eladó ház Böde 97 nm
Eladó ház Böde 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8129499
Referenciaszám: 169094
Frissítve: 17 napja

Böde eladó családi ház 4 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
15 283 Ft/m²
97 m²
Alapterület
975 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169094 hivatkozási számú bödei családi ház. Eladó ingatlan Bödén, mindössze 13 kilométerre Zalaegerszegtől, a bödei energiadomb szomszédságában Ingatlan típusa: Családi ház A 97 négyzetméteres házban négy szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és előszobák találhatók. Az átalakítások lehetővé teszik a terek optimális kihasználását és a funkcionálisabb elrendezést. A telken néhány gyümölcsfa, egy hagyományos ásott kút és egy kemence is helyet kapott. A fűtést vegyes tüzelésű kazán, gázkazán és cserépkályhák biztosítják. Az ingatlan környezete és az infrastruktúra ideális választás lehet azok számára, akik vidéki életstílusra vágynak, és szeretnének egy saját kerttel rendelkező, tágas otthont kialakítani. Az átalakítási lehetőségek rugalmasságot biztosítanak az új tulajdonos számára, hogy az ingatlant saját igényeik szerint alakítsák ki. Az udvaron egy téglaépítésű, 20 nm-es garázs is található. Böde egy zsákfalu, ahol nincs átmenő forgalom, a falu közössége összetartó és barátságos.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bödei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169094 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY