Eladó ház Budakeszi 180 nm
Eladó ház Budakeszi 180 nm
Eladó ház Budakeszi 180 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8015857
Referenciaszám: HZ012182-4449674
Frissítve: 1 napja

Budakeszi eladó családi ház 4 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
772 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
982 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha nyugodt, oxigéndús környezetben szeretne élni, - mindezt egy örökpanorámás házban Budakeszin-, akkor ez az otthon tetszeni fog Önnek. Erdőhöz, kirándulóhelyekhez közeli részen eladó egy 180nm-es panorámás önálló családi ház, mely egy 982nm-es telken található. A fűtést illetve melegvizet gázkazán biztosítja, de ezen kívül a nappaliban van egy cserépkályha. A terepszint különbségéből adódóan 3 szintből áll a ház. Középső szinten: -előszoba -nappali -konyha -étkező - hálószoba -erkély -fürdőszoba -WC Felső szint: -hálószoba -hálószoba -fürdőszoba -galéria -erkély Alsó szint: -hobby szoba -gépház -kamra/tároló -kertkapcsolatos terasz További jellemzői: -újonnan cserélt minőségi mahagóni színű, műanyag nyílászárók - külső 10cm-es hőszigetelés - utcafronti egybeállós garázs, illetve a ház előtt kocsibeálló - nagyméretű műhely fűtéssel, boltíves nagyméretű ajtóval Új tulajdonosára vár a ház beszínezése, igény szerint medence is kialakítható a kertben. A mintegy 10 percre található buszmegállóból tömegközlekedéssel hamar bejutunk a városba, illetve az iskolabusz a gyerekeket a ház elől viszi a helyi iskolákba. Élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvos, bölcsőde gyalog hamar elérhetőek, kirándulóhelyek, kikapcsolódási lehetőség pedig karnyújtásnyira.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szopos Zsuzsanna Budakeszi DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 612 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szopos Zsuzsanna Budakeszi DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 612 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY