Eladó ház Budaörs, Kossuth Lajos utca 138 nm
Eladó ház Budaörs, Kossuth Lajos utca 138 nm
Eladó ház Budaörs, Kossuth Lajos utca 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7623566
Referenciaszám: HZ061673
Feltöltve: 1 hónapja

Budaörs eladó családi ház 4 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 007 246 Ft/m²
138 m²
Alapterület
698 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörs központjában, Kossuth Lajos utcában eladó 3 szintes, tégla építésű családi ház, széles utcafrontú, összközműves, 698 m2-es telekkel, garázzsal. Vegyes besorolású területen fekszik, 40 %-os beépíthetőségű telken, kialakítható itt 3 lakásos társasház, önálló nagy családi ház, de akár cégközpont, rendelő stb. is.Jelenleg a ház alsó szintjén találjuk a garázst, kazán és tároló helyiségeket, a földszinten nappali + 2 szoba, fürdő, konyha-étkező, kamra, előtér, és külön WC helyiség lett kialakítva nagy terasszal, az emeleten pedig egy nagyobb szoba, kis fürdő és gardrób kapott helyet.Az ingatlan teljes felújítást és korszerűsítést igényel, de rengeteg lehetőséget rejt magában. Központi elhelyezkedése és bővítési lehetősége miatt kiválóan alkalmas lehet irodának, magán rendelőnek, vagy akár 3 lakásos társasház kialakítására is.Azonnal bírtokba vehető, tehermentes ingatlan, kiváló közlekedéssel.Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, hívjon bizalommal a hét bármely napján!Ha hitelre lenne szüksége, ingyenes szolgáltatásunkkal hiteltanácsadónk az összes bank kínálatából a legkedvezőbbet fogja megkeresni Önnek, akár egyedi kedvezményekkel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűsné Matuz Katalin Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 30 420 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűsné Matuz Katalin Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 30 420 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY