Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 390 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 390 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 390 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7933574
Referenciaszám: H457040-4214346
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó családi ház 6 szobás: 429,9 millió Ft

429,9 millió Ft
1 102 308 Ft/m²
390 m²
Alapterület
1043 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 247 679 Ft
Második évtől
1 702 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest II. kerületben Budaligeten egy 390 nm + 200 nm teraszos családi ház 1043 nm telken mely panorámás kilátást biztosít a Kálvária-hegyre. A családi ház 1999-ben épült, 38-as porotherm téglából, hőszigetelő, terranova vakolattal, monolit födémszerkezettel. A válaszfalak 10 cm-es, hangszigetelt falak. Az épület háromszintes, pince szint, földszint és emelet, 440 nm közel 200 nm terasszal. Pinceszinten: kazánház, WC, közlekedő, garázs, kondi szoba, jacuzzi szoba és egy bortároló. Földszinten: Nappali kandalló beépítéssel, étkező, konyha, kamra, wc, közlekedő, előszoba, gardrób, terasz. Emelet: 4 szoba,2 fürdőszoba,2 wc, előszoba, gardrób, erkély helyiségekből áll. Az egyik szoba luxus lakosztály, külön fürdővel, toalettel, s gardróbbal, s erkéllyel, panorámás kilátással. A helység méretei az alaprajzon megtekinthető. A nappali 72 nm kedvelt színtere a családnak, körbe üvegezett, közvetlen kijárat az étkező és a nappaliból a körbe kiépített teraszra és a nagy medencéhez. A telek parkosított gondozott 2 fúrt kút is van 30 méter mélyre ásva. 800 méteres locsoló automatarendszer kialakítással, s van még egy 8 négyzetméteres esővíz tárolónk a föld alatt. A házban a földszinten padlófűtés, az emeleten és az alagsorban radiátorok biztosítják a meleget. gáz kazán segítségével és meleg víz solár rendszerrel. Parkolás a garázsban 2 autóval lehetséges. Tömegközlekedés 200 méterre található. Az ingatlan két szomszédos telke is eladó, az egyiken szintén van egy családi ház, 170 nm-es. Befektetésnek is kiváló, hisz a szélső telekre további ingatlan építhető (Lke-2/SZ/10 leválasztható telek méret 1207nm). AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN SEGÍTÜNK: - Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várnak. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. VÁROM HÍVÁSÁT a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinki Szabolcs Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinki Szabolcs Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY