Eladó ház Budapest II. kerület 334 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 334 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 334 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8087047
Referenciaszám: M273076-4630606
Frissítve: 4 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 8 szobás: 399 millió Ft

399 millió Ft
1 194 611 Ft/m²
334 m²
Alapterület
902 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 158 000 Ft
Második évtől
1 580 330 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus Családi Ház Máriaremetén - Budapest II. Kerületében Kivételes lehetőség várja Önt a csendes Máriaremetén, ahol egy exkluzív családi ház kínálja az otthon kényelmét és luxusát. Az ingatlan egy közel 1000 m2-es telken helyezkedik el, három külön lakrészre osztható, így tökéletes választás nagy családok vagy több generáció együttéléséhez. A házat az kényelmes, tágas terei teszik különlegessé, és a lakótérből nyíló közvetlen kertkapcsolat, így a természet mindig életük része lehet. A 7 hálószoba és a tágas nappali lehetőséget biztosít családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz vagy egyszerűen csak a pihenéshez. Az ingatlan 2023-ban új gázkazánt kapott, így Ön nyugodt szívvel élvezheti az otthon kényelmét és biztonságát. A fűtési rendszer hatékony és gazdaságos. A közelben találhatóak nívós nemzetközi iskolák, mint például a francia iskola, amerikai iskola, Lauder iskola és az angol iskola sincs távol, így a gyermekek oktatása könnyedén megoldható. A ház három külön lakrészre osztható, ideális megoldás több generáció kényelmes együttélésére is akár. A földszinten jelenleg egy külön bejáraton keresztül megközelíthető kis lakás van kialakítva, mely egyaránt alkalmas idősebb családtag vagy bébiszitter lakhatására. A ház másik bejáratán keresztül pedig a jelenleg egybenyitott földszinti kertkapcsolatos szint és az emeleti szint közelíthető meg. Azonban ezt a két emeletet akár külön is lehet használni egymás zavarása nélkül. A 2 állásos fedett beállók elektromos töltővel is fel vannak szerelve. A ház körüli gondozott füves kert és a hatalmas fák varázslatos környezetet teremtenek, ahol otthonában pihenhet és feltöltődhet. A kert végében található zöldterület ideális helyszíne lehet olvasásnak vagy relaxálásnak. Az ingatlan per- és tehermentes. Ne habozzon, keressen bizalommal további információért és megtekintésért, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
C
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Emese OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Emese OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY