Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 240 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 240 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096075
Referenciaszám: H483890
Feltöltve: 12 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 249,9 millió Ft

249,9 millió Ft
1 041 250 Ft/m²
240 m²
Alapterület
532 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 725 274 Ft
Második évtől
989 785 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Valósítsa meg álmait ebben a tágas családi házban a Római fürdő csendes, zöldövezeti környezetében. Jól alakítható belső tér, akár amerikai konyhássá, illetve a felső szinten több háló fürdővel, igény szerint. Az ingatlan jelen állapotában két generációs elrendezésű. A ház jellemzői: - Tágas, 265 m² alapterületű, 6 szobásra alakítható családi ház, ideális nagycsaládosoknak - 2 konyha és 2 fürdőszoba biztosítja a kényelmet és a zavartalan privát szférát - Klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a nyári melegben - A hőszigetelt nyílászárók és falak alacsonyan tartják a fűtési költségeket - Praktikus, 25 m² alapterületű pince tárolásra - Hangulatos, gondozott kert pihenésre és kikapcsolódásra - 1996-ban épült, kiváló állapotú, modern kialakítású - Külön garázs gondoskodik a gépkocsi biztonságáról - Csendes mellékutca, távol a forgalom zajától - Ideális családoknak, akik tágas és kényelmes otthonra vágynak - A földszinten a padlóburkolat 1 cm vastag olasz rózsagránit. Környék: - Budapest 3. kerület, Római fürdő: kedvelt, zöldövezeti lokáció - Kiváló infrastruktúra: iskolák, óvodák, boltok, parkok a közelben - Tökéletes tömegközlekedési megközelíthetőség - Családias hangulat, barátságos szomszédság Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik: - Tágas és kényelmes otthonra vágynak csendes környezetben. - Fontos számukra a kényelem és a modern megoldások. - Szeretnének közel lenni a természethez, de ugyanakkor élvezni a városi élet nyújtotta szolgáltatásokat. - Befektetésként gondolkodnak egy értékálló ingatlanban. - De akár össze költözőknek is kiváló. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon minket bizalommal még ma! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Erkély:
24 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komlós Zoltán András Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komlós Zoltán András Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY