Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 545 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 545 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 545 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047496
Referenciaszám: 360011005-49
Frissítve: 19 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 599 millió Ft

599 millió Ft
1 099 083 Ft/m²
545 m²
Alapterület
1414 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 738 451 Ft
Második évtől
2 372 475 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxusvilla Testvérhegyen Eladó egy hatalmas terekkel rendelkező, 545 nm-es luxus villa ÖRÖKPANORÁMÁVAL Testvérhegy tetején! Elképesztő luxus jellemző erre a 3 szintes családi házra. Helyet kapott benne belső úszómedence, konditerem, jacuzzi, szauna és egy liftakna is kiépítésre került. Méretéből és kialakításából adódóan akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet. Az első szinten található a hatalmas nappali, konyha és étkező. Egy kis szinteltolással innen érkezünk a wellness részlegbe, ahol egy óriási úszómedence, konditerem, szauna, bár és külön fürdőszoba is szolgálja az itt lakók kényelmét. A felsőbb szinteken találjuk a 3 hálószobát. Mindhárom szobához tartozik külön fürdőszoba is. A legnagyobb háló, gyakorlatilag egy külön lakrész, nappalival és saját nagy fürdőszobával. Az alsó szinten egy külön nagy nappali, fürdő és konyha került kialakításra. Hatalmas, a városra néző örökpanorámás teraszáról egész Budapest a lábunk alatt hever. Parkosított, privát kertje pedig tökéletes kikapcsolódást nyújt tulajdonosainak! 4 állásos garázsából nyílnak tároló helyiségek, egy kis fürdő valamint a kazánház is. Az ingatlan azonnal költözhető – jöjjön el és nézze meg velünk ezt a valóban kuriózum luxus villát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
garázs
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY