Eladó ház Budapest XI. kerület 59 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 59 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7922944
Referenciaszám: HZ033428
Frissítve: 15 napja

Budapest XI. kerület eladó családi ház 3 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
813 559 Ft/m²
59 m²
Alapterület
766 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 11. kerületében, a természet ölelte Kőberek és Kamaraerdő találkozásánál eladó könnyűszerkezetes gyöngyszem ház.A családi ház természetközeli, csendes környéken található, mégsem kell lemondanunk a belváros közelségéről.Ház:766 nm-es telken fekszik.59 nm alapterület, nappali +2 hálószobás. 40 nm terasz.40 nm melléképületJelenleg közel 80%-on tart az építkezés - ebben az állapotban szeretnék értékesíteni. Természetesen, kulcsrakészen is megvásárolható felár ellenében.A ház kialakítása, jól átgondolt, minden négyzetméter alaposan megtervezve. 40 nm-es teraszról közvetlenül megközelíthető a nappali és az egyik hálószoba.A terasz tökéletes hely arra, hogy figyeljük a gyermekeket a kertben miközben sütögethetünk barátainkkal A telken található 40 nm alapterületű melléképület tartalmaz egy nyári konyhát, sőt szerszámtárolót is.Fűtés: Padló és kiegészítésként inverteres klíma.A ház 10 cm szigeteléssel ellátott.Autóbeállás biztosított.Amennyiben szeretne a jelenkor elvárásainak megfelelő igényes szép otthont, nyugodt, zöldkörnyezetben, de mégis közel a városhoz, úgy mindenképp ajánlom figyelmébe ezt a lehetőséget. További kérdés, részletes műszaki tartalom, illetve megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását.Tulajdoni lapon zártkerti ingatlan gazdasági épület besorolás.2008 óta tulajdonában van.Osztatlan közös tulajdon, ügyvédi megosztás lehetséges.A balatoni úton van buszmegálló, az ingatlantól 2 km-re. Autósok előnyben!Csatorna és gáz az utcában nincs bekötve és nem is tervezik, víz fúrt kútból, áram bekötve az ingatlanba.Szemétszállítás és postás heti rendszerességgel jár.Befejezés kb. 5-7 millió Ft a látványkép alapján, illetve az új tulajdonos elképzelései szerint.13m3-es emésztő található a telken, a szomszédok tapasztalati alapján, évente 2 alkalommal kell szippantani.Az önkormányzat a lakcím bejelentéshez hozzájárul.Rugalmas délutáni és hétvégi mutatás, velem egyeztessen. Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
2023
Erkély:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY