Eladó ház Budapest XI. kerület 345 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 345 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület 345 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8126117
Referenciaszám: HZ056667-4655232
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó családi ház 8+3 fél szobás: 560 millió Ft

560 millió Ft
1 623 188 Ft/m²
345 m²
Alapterület
1095 m²
Telek
8+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 625 263 Ft
Második évtől
2 218 006 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó Családi Ház Gyönyörű Panorámával, 2016-ban Épült - Modern Technológiával, 3 Szinten Önálló Lakásokkal**Ez a lenyűgöző, 2016-ban épült családi ház, amely talajszondás hőszivattyús fűtési rendszerrel, valamint a legmodernebb mennyezet hűtés-fűtési és padlófűtési rendszerekkel felszerelt, most eladásra kerül. Az ingatlan jellemzője az állandó napfény, ami a világos, tágas tereket még kellemesebbé teszi. A három szintes kialakítás egyedülálló lehetőséget biztosít több generáció számára is, hogy együtt, de mégis külön lakjanak. Minden szinten önálló lakás található, teljes mértékben felszerelve. A ház 345 négyzetméter, és a legfelső szinten 100 négyzetméteres erkély és terasz található.Az ingatlan kiemelkedik modern építészeti megjelenésével és energiatakarékos megoldásaival. A ház extra szolgáltatásainak köszönhetően minden igényt kielégít. A fürdőszobákban található padlófűtés gondoskodik a hideg reggelek melegéről, míg a mennyezet hűtés-fűtés rendszer a nyári melegben is kellemes klímát biztosít. A házban kialakított mozi szoba pedig a családi esték tökéletes színterét nyújtja. A különleges extra, a vegyszermentes, sós vizű medence, amely nem csak a sportolás és a kikapcsolódás helyszíne, de egyben a ház ékköve is.A ház minden egyes szeglete a minőségi életre és az otthonosságra lett tervezve. A panorámaablakokon keresztül beáramló bőséges napfény minden évszakban biztosítja a természetes világosságot, miközben a lenyűgöző kilátás nap mint nap elvarázsolja az itt élőket.A telek mérete kiváló, 1095 négyzetméter ahol a medence mellett egy játszótér és egy grill terasz is kialakításra került. A kert gyepszőnyegezett, locsolórendszerrel és robot fűnyíróval ellátott.Az ingatlan nem csak otthona lehet a jövőben, de egy befektetés is, melyre érdemes odafigyelni. A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően alacsony rezsiköltséggel fenntartható, így hosszú távon is gazdaságos választás.Az ingatlanhoz egy önálló, két állásos garázs és egy melléképület tartozik. 11. kerület legpatinánsabb részén az infrastruktúra kiváló, közelben bevásárló központok, iskola, óvoda.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
A+
luxus
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
gardrób
melléképület
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándorné Csizmárik Mária Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándorné Csizmárik Mária Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY