Eladó ház Budapest XIV. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7960812
Referenciaszám: HZ030047-4562504
Frissítve: 15 napja

Budapest XIV. kerület eladó családi ház 4 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 453 846 Ft/m²
130 m²
Alapterület
230 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődő!Figyelmébe ajánlom ezt a 14. kerületi Bánki Donát utcában található luxus ingatlant!Az ingatlan az elmúlt 5 évben egy teljeskörű felújításon esett át, ahol a következők kerültek beszerelésre.Áram/víz hálózat teljes cseréje.Minden szobában hűtő-fűtő klíma berendezésHőszivattyús fűtési rendszerPadlófűtésÚj műanyag nyílászárókÉs szinte az egész házat érintő burkolat csere lett még eszközölve, ahol a lehető legminőségibb anyagok kerültek felhasználásra.Az ingatlan azonnal költözhető, viszont rengeteg fantázia van benne, ha átalakításban gondolkodna a kedves érdeklődő.A tárolással ebben az ingatlanban biztos, hogy nem lesz baj! A házon belül több beépített szekrény és egy kisebb padlás tér gondoskodik arról, hogy minden holmi kényelmesen elférjen, ezzel is több teret hagyva szabadon.A kertben prémium minőségű műgyep van, ami gyermek és állatbarát.Ha valaki mégis a természetes gyep kialakítása mellet áll, annak kedvez a műgyep alatt még régebben elhelyezett automatikus locsolórendszer.A kertből megközelíthető garázsban kényelmes elfér akár két autó is.Az ingatlan biztonságáról pedig kamera és riasztó rendszer gondoskodik.Az Örs vezér tere közelségéből adódóan minden bolt vagy szolgáltatás ami a mindennapi igényekben felmerülhet 5 perces távolságban megtalálható.Minden a képeken látható bútor alku tárgyát képezi, igények szerint szívesen itt hagyják a tulajdonosok.Ajánlom azoknak az érdeklődőknek, akik már nem szeretnének foglalkozni a felújítással, maximum minimális átalakításban gondolkodnak és így akarják megtalálni az új családi fészküket.Megtekintés vagy bármi kérdés esetén hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
csendes
alacsony közös költség
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kakas Mátyás Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 495 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kakas Mátyás Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 495 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY