Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 75 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 75 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 75 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8122979
Referenciaszám: 26_blh
Frissítve: 25 napja

Budapest XV. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
1 012 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
364 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 281 Ft
Második évtől
300 619 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miért érdemes ezt választani? Szereted az igényes otthonokat? Most itt a lehetőség! Nézd meg élőben! Figyelem fiatalok! Budapest XV. kerületének csendes, kertvárosi részén egy ÜDE, 75 nm-es, teljes körűen FELÚJÍTOTT családi ház vár Rád! Ez a téglaépítésű ingatlan egy 364 nm-es telken helyezkedik el és mindent kínál, amit egy modern család kívánhat: amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, valamint egy nyitott terasz, ahol élvezhetitek a reggeli napfényt. A ház melegét elektromos padló fűtés biztosítja, amely a tél hideg napjain is KÉNYELMES, OTTHONOS hangulatot teremt. Az ingatlan teljes felújításon esett át néhány éve, így új burkolatok, vezetékcsere, modern fűtésrendszer, tetőcsere és 10 cm Dryvit hőszigetelés is helyet kapott. Mindössze 75.900.000 Ft-ért most a Tiéd lehet ez az álomotthon, melyhez tartozik egy 12 m2-es garázs, valamint több autó számára beállási lehetőség is. A közlekedés is KIVÁLÓ: a közelben található 124, 96, 296 és 296A buszjáratok, valamint az M3 autópálya bevezető szakasza is könnyedén elérhető. A közelben minden megtalálható, amire szükséged lehet: óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, és bevásárlási lehetőségek egyaránt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy nyugodt, csendes környezetben, mégis KARNYÚJTÁSNYIRA a város lüktetésétől élj! Megtekintés rugalmasan, előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is! Álmaid otthona csak egy hívásnyira van!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
H
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Katalin BlondHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Katalin BlondHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY