Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 264 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 264 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 264 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8127630
Referenciaszám: 18483
Frissítve: 2 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 299,9 millió Ft

299,9 millió Ft
1 135 985 Ft/m²
264 m²
Alapterület
762 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 870 386 Ft
Második évtől
1 187 822 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVI. KERÜLETBEN, ÁRPÁDFÖLD CSENDES MELLÉKUTCÁJÁBAN ELADÓ EGY 246 M2-es, 6 SZOBÁS LUXUS ÚJÉPÍTÉSŰ KÖRBEJÁRATÓ CSALÁDI HÁZ. 762 M2-ES TELEKKEL, 2 AUTÓ SZÁMÁRA 40 M2-ES GARÁZZSAL, AUTÓBEÁLLÓKKAL, 2 TERASSZAL. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: A ház 30as porotherm téglából épül erre kerülni fog egy 20cm-es REVCO szigetelés. A nyílászárók műanyagok antracit színezettek, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátottak, melyek szúnyoghálóval és motoros, távirányítós redőnyökkel ellátottak lesznek. A modern kivitelezésnek köszönhetően nagyon kedvező rezsiköltséggel bír majd a ház. Energetikai tanúsítvány alapján A+ besorolás! „H” tarifa lehetőség! A HÁZ JELLEMZŐI: A ház remek elosztással lett tervezve, ezáltal egész nap világos. Minden beltéri burkolat egyedileg választható a kivitelezővel egyeztetve árában. A fűtés modern hőszivattyú rendszer fogja biztosítani padlófűtésen és törölközőszárítós radiátorokon keresztül. Riasztó rendszerrel, kamerával, mozgásérzékelőkkel felszerelt lesz a ház. Elektromos autótöltés lehetősége előkészítésre kerül, napelem rendszernek előkészítés a tetőszerkezeten. A jelenleg feltűntetett ár tartalmazza a magas minőségű konyhabútort, 6db hűtő-fűtő klímát, a kertrendezést pázsittal, öntözőrendszerrel, világításokkal. A ház varható átadása: 2024. IV. negyedév ELRENDEZÉS: -előszoba -amerikai konyhás nappali -szoba -fürdőszoba / zuhanyzóval, mellékhelyiséggel -közlekedő -garázs -terasz emelet: -előszoba -4 szoba -2 fürdőszoba / zuhanyzóval mellékhelyiséggel és 1 privát fürdőkáddal, zuhannyal és mellékhelyiséggel -mosókonyha -privát gardrób -terasz PARKOLÁS: 2 autó számára garázs, plusz 3-4 autó számára beállási lehetőség viacoloros beállóra. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára közlekedik a 31-es, 174-es, 175-ös, 931-es busz FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan hitelre is megvásárolható. CSOK támogatás igénybevehető. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes. IRÁNYÁR: 299,9 M Ft VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
52 m²
Energetikai besorolás:
A+
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY