Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 188 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 188 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 188 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7869439
Referenciaszám: H474269
Frissítve: 16 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 5 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
792 553 Ft/m²
188 m²
Alapterület
498 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lehetőségek tárháza a XVI. kerületben A ház leírása: - az eredeti tervek szerint egy 2 szintes családi ház - valóságban 2 generációs ház - az alsó szinten egy hagyományos nappali, 2 háló, konyha , étkező, fürdő wc lett kialakítva - felső lakás 2006-ban lett kialakítva, mely egy fiatalos modern elgondolást kapott - a ház alá van pincézve, mely száraz és alkalmas tárolásra, de lehet konditeremnek, szaunának, játékszobának is használni - kialakításra került egy garázs is, mely 2 gépkocsi beállására is alkalmas, fűthető, szigetelt, és mellékhelyiséggel rendelkezik - 2 lakrész egy télikertből külön-külön közelíthető meg - szigetelt, téglából épült - fűtése gázcirkó, gázelszámolásánál, 2 lakóegységre számolandó - a házban 3 fürdőszoba található - külső tároló a kerti szerszámoknak - garázs oldalában fatároló került kialakításra -A fszt -i lakás akadály mentes -az emeleti lakáshoz tartozik plusz egy padlás szoba+fürdőszobával -a garázs kis átalakítással külön lakássá alakítható,így akár 3-rom külön álló lakóegység is rendelkezésre állhat -Az udvarra a garázson kívül 3-rom autó be tud állni,míg az utcán +2 autó tud parkolni a forgalom zavarása nélkül -az ingatlan a János utcában található,Lidl 300 méterre van,M0 lehajtható 3perc, buszmegálló 20 méterre (131-es és 46-os buszmegálló) Bővebb tájékoztatásért hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Andrea Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Andrea Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY