Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 230 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 230 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7637398
Referenciaszám: H462545
Feltöltve: 18 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
630 435 Ft/m²
230 m²
Alapterület
884 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés!!! XVII. kerületben Rákoscsaba-Újtelepen aszfaltos mellékutcában kínálunk megvásárlásra egy 884 nm-es összközműves, gyönyörűen parkosított telken egy kétszintes, 5 szobás önálló családi házat hatalmas, 27 nm-es fedett terasszal. A ház a 1995-ben épült téglából. Folyamatosan karban tartják, több felújítás is történt a közelmúltban: kicserélték a nyílászárókat hőszigetelt üvegezésű, 3 rétegű műanyag ablakokra (2019-ben), a fürdőszoba, mellékhelyiség is felújításra került,a fűtést gázüzemű kombi cirkó biztosítja. A teraszt beépítették, rendkívül igényes, szép fa szerkezet, polikarbonát tető, az oldalsó ablakok nyáron leszedhetők. Az étkezőből tudunk kimenni a teraszra, onnan pedig a kertbe. A ház belső elosztása kiváló, nagy családnak is kényelmes életteret biztosít, a mai igényeket is maximálisan kielégíti. A földszinten tágas, körben ablakos, világos nagy nappali, nagy konyha, tágas étkező, gyönyörű zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy nagy hálószoba kapott helyet. Az emeletre nagy ablakos, csupa napfény, kényelmes lépcsőházból tudunk felmenni. Itt három nagy méretű hálószoba és egy hatalmas fürdőszoba került kialakításra. A tágas közlekedőből nyílik egy emeleti erkély is. A kertben automata öntözőrendszer locsolja a növényeket. Telken belül több autó is elfér a térkövezett beállón, továbbá a 40 nm-es garázsban is kényelmesen parkolhatunk (jelenleg hobbyszoba), illetve a fedett beálló alatt is elfér több autó. A biztonságról riasztó gondoskodik, a nyári kellemes hőmérsékletről pedig hűtő-fűtő klímák. Rendezett, kifejezetten jó elosztású ház szép kerttel jó környéken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
3 m²
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Zoltánné Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Zoltánné Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY