Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 227 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 227 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 227 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7183319
Frissítve: 1 éve

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 162 millió Ft

162 millió Ft
713 656 Ft/m²
227 m²
Alapterület
458 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 470 165 Ft
Második évtől
641 638 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII. RÁKOSLIGETEN A SZÁMOZOTT UTCÁK EGYIKÉBEN KÍNÁLUNK ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAKAT!   A kerület kedvelt részén eladó egy 1180 nm-es telekre épült utcafrontról teljesen szeparált 1 db önálló és egy ikerház mindkét fele. A házak teljes kulcsrakész állapotúak, AZONNAL KÖLTÖZHETŐEK.   Műszaki tartalom: - 40-es Porotherm tégla - 12 cm homlokzati szigetelés - Zárófödémnél 20 cm ásványgyapot szigetelés - Kömmerling 3 rétegű üvegezésű ablakok - Betoncserép fedés -Szinterezett ereszcsatorna, körben szikkasztók - Viessmann kondenzációs gázcirkó radiátoros fűtéssel - Kandallókémény - Kiépített riasztórendszer - Elektromos kapu, garázskapu -Térburkolatos személyi és kocsi beálló - Klíma előkészítés     A családi ház bruttó 227 nm, nettő 180 nm-es nappali+5 szobás duplakomfortos, garázsos, a hozzá tartozó telekrész 458 nm. A ház teljesen körbejárható, a telken egy 12 nm-es tárolónak az alapja megvan. A szomszédok felőli kerítés zárt fa elemekből, füvesített kert és tuják. Kulcsrakész ár: 162 M Ft   A jobb oldali ikerfél 175 nm bruttó, 140 nm nettó nappali+3 szobás garázsos, összkomfortos, a földszinten mosdóval, a hozzá tartozó telekrész 320 nm.  A kert füvesített, a szomszédok felé zárt fa kerítés. Kulcsrakész ár: 126 M Ft   A bal oldali ikerfél bruttó 187 nm, nettó 150 nm nappali+4 szobás garázsos, dupla komfortos, a hozzá tartozó telekrész 412 nm. A kert füvesített, a szomszédok felé zárt fa kerítés. Kulcsrakész ár: 132 M Ft   Információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!   VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket!   TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!   Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
terasz
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz Ingatlan 1 Lőrincz Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz Ingatlan 1 Lőrincz Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY