Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 192 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 192 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 192 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7241244
Referenciaszám: U0042365
Feltöltve: 16 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 215 millió Ft

215 millió Ft
1 119 792 Ft/m²
192 m²
Alapterület
636 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 623 985 Ft
Második évtől
851 556 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szőlőliget lakópark keresett részén, közvetlen a tóval szemben, saroktelken eladó egy 188 nm és 192 nm-es két önálló luxus családi ház. A sarokteleknek köszönhetően az épületek közötti távolság nagyobb és jobb megközelíthetőségű, a lakópark többi telkeihez képest. Saját tulajdonú telket vásárol, különálló luxus ingatlannal. A házak energetikai besorolása (A+), tehát a zöldhitelhez maximálisan megfelel. A ház bejárata egy egyedi tervezésű függönyfalon helyezkedik el, amely rendkívüli reprezentatív megjelenést biztosít. Rövid műszaki leírás: - Porotherm 30-as tégla, 15 cm homlokzati grafitos szigetelés - 3 rétegű 6 kamrás nyílászárok - Fűtés: hőszivattyús padlfűtés HMV tárolóval és puffer tartállyal - Hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés (Mitsubishi) - hővisszanyerős szellőztető rendszer - 25cm monolit betonfödém - 1 állásos garázs. Extrák: - Redőnyök, külső világítás, hűtés-fűtés, kapunyitás, kamerás kaputelefon/ kamerarendszer elővezetékelése, Wifis riasztó rendszer előkészítése, Elektromos kapuk - OKOSHÁZ előkészítés A kiváló referenciákkal rendelkező beruházó szakaszos finanszírozást biztosít. További információ a Szőlőliget Ökoparkról: Fenntarthatóság A terület fosszilis energiafelhasználástól mentes. Az épületek fűtése geotermikus energiával történik, amely nemcsak környezetbarát és megtérülő befektetés, hanem a komfortérzetet is javító technológia egyben. Mi várja a lakókat? Az építkezések során az energiatudatos technológia felhasználásával, a kertvárosias jelleg megőrzésével, a telkek ideális beépíthetőségével egy hosszabb időre szóló, ideális élettér, komfortzóna megteremtésére lesz lehetőségünk. A Szőlőliget Ökopark területén 75 férőhelyes óvoda és kétcsoportos bölcsőde épül. A szintén megvalósuló egészségügyi centrumban nem csak felnőtt és gyermekorvosi rendelő, de magán egészségügyi intézmények is elérhetőek lesznek az ide költözők számára. A dísztó és a mellette épülő étterem, kávézó, a hely adottságainak figyelembevételével kialakított közpark zöld környezete, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a mindennapokból kiszakadva megtaláljuk a nyugalmat, a kikapcsolódást, a feltöltődést. Megtekintés, illetve további információk miatt, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Terasz:
51,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Nándor Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Nándor Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY