Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep, Madách Imre utca 165 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep, Madách Imre utca 165 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep, Madách Imre utca 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7904596
Referenciaszám: H476529
Frissítve: 19 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
575 752 Ft/m²
165 m²
Alapterület
546 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 711 Ft
Második évtől
376 265 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVIII Liptáktelep közkedvelt részén, csendes utcában eladó kétgenerációs 180 m2-es családi ház. Az épület jellegének köszönhetően megkapta a 2x BŐVÍTETT REZSITÁMOGATÁST és a kedvezményes rezsihatár alatt van a fogyasztás. - TÁGAS, VILÁGOS, átgondoltan megalkotott terek - az eladó SAJÁT CÉLRA építette és FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTTA - tágas TERASZ, kőgrill és épített MEDENCE (6x4 m, 120 cm) a családi kikapcsolódásért - 3 autóbeállási lehetőség (1 garázsban, 2 udvaron) - TEHERMENTES így akár 2 hónapon belül költözhető A kétgenerációs ház jelenleg belső lépcsőházzal rendelkezik. Az itt élők kényelmét elszeparált lakószintek és 2 konyha valamint 2 külön fürdőszoba garantálja. Szerkezetének köszönhetően további tetőtér beépítés is lehetséges. A fűtést és melegvizet gáz cirkó kazán állítja elő, a hűtést 4 db klíma biztosítja. Távirányítós kapu és riasztórendszer került kiépítésre. Az udvarban termő gyümölcsfák és több tárolási lehetőség is található. A környék csendes, jól ellátott, boltok, iskolák, óvodák, gyakran közlekedő buszjáratok és ideális kertvárosi környezet biztosítja a komfortérzetünket. Tömegközlekedés: 50 villamos, 136, 914, 950, 950A buszok 5 perc séta távolságra. A többgenerációs családi ház megfelelő megoldás mindenki számára, aki saját házra vágyik, ugyanakkor mindig a családja közelében szeretne lenni. Ajánlom többgenerációs megoldásra, kis- és nagycsaládosoknak, összeköltözőknek... Elosztása, szobaszáma és a remek közlekedés miatt alkalmas lehet vállalkozóknak munkavállalók elhelyezésére! Várom megkeresését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY