Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 154 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 154 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7909137
Referenciaszám: M261298
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 173 millió Ft

173 millió Ft
1 123 377 Ft/m²
154 m²
Alapterület
461 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 502 090 Ft
Második évtől
685 206 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÜZLETHELYISÉG - IRODA - KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ÉS HELYEN! Budapest XVIII. kerület frekventált részén ajánlok a figyelmébe egy vállalkozásra tökéletesen alkalmas 154 nm-es ingatlant, 461 nm-es különálló telken. A ház tetőszerkezete, homlokzata és a közművek teljes körű felújításon estek át, kiváló állapotban vannak. A felső emeleten egy lakás került kialakításra, a földszinti rész jelenleg irodaként funkcionál. A többnyire térkövezett telken található egy hatalmas garázssor és egy jó állapotú kiülős rész is. Amennyiben egy átgondolt elrendezésű, széleskörűen hasznosítható házat szeretne, akkor Önnek ez a KIVÁLÓ választás. HELYISÉGEK: Földszint (3 iroda, hall, fürdő, wc, összesen 76 nm), Emelet (2 szoba/iroda, konyha, wc, összesen 53 nm), Garázssor (4 nagyméretű garázs, 2 tároló, összesen 128 nm), Pinceszint (irattár 25 nm). ELŐNYÖK: frekventált elhelyezkedés ezért üzlethelyiségnek kiváló, riasztó, műanyag nyílászárók, teljesen felújított állapot, elektromos kapu, nagy méretű raktár, könnyű megközelíthetőség, több autó számára kialakított belső parkolóhely, 4 garázs elektromos kapuval ellátva, külön megközelíthető felső szint (bérbe kiadható cégeknek), bemutatóterem kialakítására is alkalmas, árukészlet raktározására is megfelelő. LOKÁCIÓ: A rendezett, ápolt környezetben található ház az elhelyezkedésének köszönhetően jól megközelíthető, a környék infrastruktúrális adottsága kiváló. A tömegközlekedés ideális, a busz, villamos és vasútállomás pár perces sétával elérhetőek. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szívesen megnézné, vagy több információt szeretne tudni, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Goják Krisztián Budapest XI. kerület Bartók Béla út 62 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 631 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Goják Krisztián Budapest XI. kerület Bartók Béla út 62 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 631 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY