Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 12 szobás: 120 millió Ft

Hirdetéskód 7948839
Referenciaszám 17278
Frissítve: 1 napja
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 360 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 360 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep 360 nm
+21 fotó
120 millió Ft
333 333 Ft/m²
Alapterület
360 m²
Telek
705 m²
Szobák száma
12 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs

Szemere telepen eladó egy két épületből, jelenleg három lakóegységből álló 360m2-es ingatlan. Az első épület 2000ben épült téglaépítésű nappali plusz három hálós duplafürdővel rendelkező ház, melyhez tartozik egy félszuterén szint ahol egy kamra és egy tágas világos szoba található. Az épület gépészete, a víz, villany, csatornahálózat és fűtésrendszer 2020ban teljes felújításon és felülvizsgálaton esett át. A szuterén szinten és a földszinten padló fűtés még az emelet radiátoros fűtés található. A házhoz csatlakozik egy 48m2-es két állásos fedett autó beálló, ahol helyet kapott egy zárható kerti tároló is. A második épület az 1980 az években épült és a benne található lakások 2020ban kerültek kialakításra. A víz, villany, csatorna és fűtés hálózat, valamint az új nyílászárok ekkor került beépítésre. Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról új kombi cirkó gondoskodik melyhez kiegészítő melegvíztároló tartály is tartozik. a lakások melegvíz fogyasztása akár külön is mérhető. Az épület részben szigetelt A földszinten egy szerkezetkész 92m2-es lakás található. Jelenleg két szoba iroda helység gardróbszoba fürdő nappali és konyha található. A burkolatok, festés és a szaniterek beépítése még nem valósult meg, de igény esetén a már megvásárolt alapanyag is megvásárolhatóak. A második épület emeleti szintjén helyezkedik el egy 92m2es igényesen kialakított lakás melyben három szoba étkezős konyha és fürdőszoba található. A lépcsőházból nyíló kazánházban található a második épület gépészete. A lakáshoz tartozik 50m2 tetőterasz. Az ingatlan kis ráfordítással alkalmas lehet akár három család kényelmes együttéléséhez, vagy akár egyéb üzleti befektetési célokra is egyaránt. A Környék infrastruktúrája mind közlekedés mind ellátotság terén kiváló.

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 169 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Tecnocasa - Lőrinci Házak Kft.
+36 30 169 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.