Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 204 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 204 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 204 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7920514
Frissítve: 3 hónapja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
636 765 Ft/m²
204 m²
Alapterület
669 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVIII. kerület Pestimre Újpéteritelepen eladó egy 669 m2 önálló telken található 100 m2 alapterületű, a két szinten összesen 204 m2-es körbejárható, jó állapotú kétgenerációs családi ház. A fszt-en amerikai konyhás nappali, melyből egy 32m2 -es teraszra juthatunk ki, 1 hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel és bidével, illetve egy önálló 2.wc, kamra és egy a lakásból is megközelíthető garázs található, amely jelenleg tárolóként funkcionál, igény esetén 2. háló, játszó vagy dolgozószobaként is hasznosítható ( 2 ablak van rajta, illetve a fűtés is be van vezetve (2 radiátor). A gyönyörűen körbenapozott emeleti lakrészen szintén amerikai konyhás nappali (klimával)+3 tágas hálószoba (14, 19 és 19 m2-esek), kádas és zuhanyzós fürdőszoba wc-vel és a kazánház található. A ház szigetelt (10cm-es), fűtéskorszerűsítés 2022 októberében történt, új kondenzációs gázkazánt kapott, ez szolgáltatja a melegvizet is. A tetőtér beépíthető, a közművek fel vannak vezetve, a födém kőzetgyapottal le van szigetelve. A ház riasztóval felszerelt, mely jelenleg be van kötve egy biztonsági szolgálathoz. Kívül wifis kamerarendszer van telepítve . Az elektromos wifis kapu szintén 1 évvel ezelőtt készült el. A telken belül a térkövezett behajtón 3-4 autóval kényelmesen le lehet parkolni. A kertben öntözőrendszer található, körben szép nagy tuják. Az öntözéshez külön mérőóra, un. locsolási mellékmérő lett felszerelve, így a kertben elhasznált vízre csatornadíjat nem számolnak fel. Így a házon kívül elfogyasztott víz díja mindössze a teljes díj 50-60%-a. A kert végében 36m2-es betonalap, alatta a csatorna, víz és elektromos áram, előkészítve egy melléképületnek. A szomszédság kulturált, rendezett, zömében gyerekes családok alkotják. Az utca csendes, átmenőforgalomtól mentes. A közelben pár perc sétával több buszjárat elérhető Kőbánya-Kispest, Boráros tér irányába. Pestimre központ és Ferihegy vasútállomások szintén 1 busszal elérhetők. Spar, pékség, több iskola, óvoda, uszoda, orvosi rendelő, Ikea, Auchan, bevásárlóközpontok, erdők szintén a közelben találhatók. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek. Az adás-vételt ingatlanosok bevonása nélkül szeretném lebonyolítani, ezért kérem ez ügyben ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 425 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 425 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY