Eladó ház Budapest XVIII. kerület 279 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 279 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 279 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7103897
Referenciaszám: HZ025104
Feltöltve: 17 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
787 289 Ft/m²
279 m²
Alapterület
733 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZ ÉPÍTKEZÉS BEFEJEZŐDÖTT, ÚJ KÉPEK FOLYAMATBAN!Budapesten a XVIII. kerület  Alacskai útnál, zöldövezeti környéken, A++ os, minimál stílusú, két szintes és két lakásos MINIMÁL STÍLUSÚ ház ELADÓ!A két lakóegység egymástól szeparált, külön - külön egységet képez, az egyik az épület földszintjét, a másik az emeletet foglalja el. A hasznos terület összesen  közel 250 nm lakóteret jelent. A felsőszint a lakáshoz tartozó saját  lépcsőházon keresztül közelíthető meg.Földszint: a lakótér 118,73 nm + 15,98 nm terasz + 14,98 nm garázs ami NETTO: 126,72 nmEmelet: a lakótér 93,20 nm + 46,52 nm terasz + 37,33 nm gépkocsitároló + tároló (ingatlanon kívül) 4,72 nm ami NETTO: 116,46 nmMindkét szint tervezése jól átgondolt, a hatalmas amerikai - konyhás nappali mindkét szinten terasszal végződik! A sok ablakfelületnek, a természetes fénynekés a tágas tereknek köszönhetően igazán modern érzést kelt, a mai kor elvárásainak megfelelve a legmodernebb anyagok felhasználásával készült, ezért a leendő tulajdonosok fenntartási költségei nagyon kedvezőek lesznek!A++ energetikai besorolást kapott, a gépészet, a hang- és hőszigetelés, valamint a nyílászárók kiválasztásaennek megfelelően történt. A teherhordó falak Porotherm 30 N+F 'okostégla' felhasználásával, míg a homlokzatifalak Thermo-Block elemekből épületek. Hőszivattyús rendszer működteti a mennyezeti hűtést, valamint apadlófűtést is. Háromrétegű, hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az emeletekközött külön figyelmet fordítottak a tökéletes hang és hőszigetelésre, így a két lakás egymástól teljesen elkülönül.Két külön bejárattal megközelíthető mindkét lakás, a teraszok ellenkező irányba néznek, így ideális választásösszeköltöző családtagok részére, akik elegendő saját teret szeretnének maguknak! Tartozik hozzá egy önállógarázs, két fedett autóbeálló, sőt saját fúrt kút is!A burkolatok 10.000 Ft/nm árig választhatóak a vételárban, a tervben szereplő konyhabútorokkal, megegyezésszerint. A két lakás kulcsrakész legkésőbb 90 napon belül, jelenleg majdnem 90 %- os készültségben vannak.A környéken sok az új építésű ház, nagyon barátságos a légkör, az épülethez 733 nm önálló telek tartozik.Várom hívását bármikor, hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Erkély:
46,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Brigitta Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Brigitta Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY