Eladó ház Budapest XVIII. kerület 171 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 171 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048027
Referenciaszám: HZ019574-4551403
Frissítve: 16 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
1 286 550 Ft/m²
171 m²
Alapterület
719 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a magas színvonalú több hálószobás kertvárosi gyöngyszemet. A hálószobák lehetővé teszik, hogy minden családtagnak saját személyes tere legyen, a parketta kifinomult eleganciája és meleg varázsa az otthonunkat emeli új szintre, kényelmet és stílust kölcsönözve a térnek. A 2 fürdőszoba praktikumot és kényelmet nyújt a mindennapi élethez. Az otthonhoz tartozó garázs két autó számára biztonságos parkolást biztosít. A nappali tágas és világos, a gyönyörű hidegpadló lapok pedig nem csak látványosak, de a padlófűtéssel kombinálva életteli és kényelmes atmoszférát teremt. Ez a ház prémium anyagok felhasználásával épült, amelyek garantálják a hosszú távú élettartamot.Miért is PRÉMIUM?- 20 cm homlokzati szigetelés- Padlás extrán szigetelt járható- 3 rétegű biztonsági üvegű nyílászárók elektromos redőnyökkel- Extra biztonságú bejárati ajtó- Riasztó rendszer kiépítve- Ivóvízhálózat vízszűrő berendezéssel ellátva- Beltéri ajtók cédrusfából- Tölgyfa lépcső- Svéd padló a szobákban és a közlekedőben- Egyedileg készíttetett beépített szekrények tükrökkel- Spanyol csempe és járólap a fürdőszobákban- Padló és falfűtés- Központi porszívó- Egész házban szellőzőrendszer lett kiépítve (HOVAL)- Kerti locsolórendszer- Ivóvízhálózat vízszűrő berendezéssel ellátvaÉs még sok más. Ez a családiház kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közel van iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz és egyéb kényelmi szolgáltatásokhoz. A csendes és biztonságos környezet ideálissá teszi ezt az otthont a családi élet számára.Kérem keressen, ha többet szeretne megtudni erről a fényűző házról. Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget amit kínálunk Önnek ezzel a lenyűgöző kertvárosi otthonnal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
A
duplakomfortos
jó közlekedésű
gardrób
bútorozott
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándorné Csizmárik Mária Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándorné Csizmárik Mária Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY