Eladó ház Budapest XVIII. kerület 143 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 143 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 143 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8123116
Referenciaszám: 316926
Frissítve: 30 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 158,99 millió Ft

158,99 millió Ft
1 111 818 Ft/m²
143 m²
Alapterület
593 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 430 Ft
Második évtől
629 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. Kerület Pestszentlőrincen frekventált, azonban csendes mellékutcájában kínálok eladásra egy 143 nm-es földszintes, gyönyörű állapotú amerikai-konyhás nappali+3 szobás, gardróbos, betonfödémes családi házat. Az épület 1980-as években épült 30-as tégla falazattal, masszív kiemelt alapra. 2021-ben komplett műszaki és esztétikai felújítás vette kezdetét. Homlokzaton 10 cm-es grafitos hőszigetelés, színezés teljes elektromos és gépészeti hálózat, műanyag nyílászárók, burkolatok, szaniterek cseréje megtörtént. Az épület hasznos lakóterülete 143 nm kiváló elosztása, egyedi elrendezése és impozáns megjelenése emeli az ingatlan értékét. Az ingatlan kívül-belül kifogástalan állapotban van. Tetőszerkezete kiváló állapotú, betoncseréppel fedett, padlástér szigetelve. Az ingatlan számos extrával felszerelt: Riasztó és kamerarendszer, fúrt kút, új (2024.05.hó) 4 fős (8,5kw-os) finn szauna, 6nm-es zárt tároló, esővíz elvezetés szikkasztóba, 5,5 kw-os napelemrendszer, 4,3mx2,3m-es (120cm mély) medence, 5,5 kw-os, hőszivattyús fűtéssel, elektromos autó töltési lehetőség, polikarbonáttal fedett 2 autó számára gépkocsibeállás+ 2 autó a másik nagykapunál elfér, videós kaputelefon, 3x25 amper, betönfödém, tetőtér beépítési lehetőség, gondozásmentes műfű. Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról 24 Kw-os kombi gázcirkó gondoskodik radiátoros fűtéssel. Amerikai-konyhás nappaliban padlóba süllyesztett radiátor is ki lett alakítva. Nyílászárói műanyagból készültek, szúnyoghálóval felszereltek. Komfort érzetünk növeléséről a nappaliban Mitsubishi 3,5 Kw-os inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Telek mérete kiváló 593 nm. A ingatlanba való bejutás 2 db elektromos nagykapu és egy személyi bejárón elérhető. Telken belül az utcafront felől egy 6 nm-es tároló is elhelyezésre került, ami a kerti szerszámok, biciklik, gyerekjátékok tárolására kiválóan alkalmas.. A gépesített egyedi kialakítású, prémium kategóriás Bosch gépekkel, szagelszívóval ellátott konyhabútor és a beépített bútorok az ár részét képezik. Az épület alatt egy kb 30 nm-es „pince” található, ami teljesen fel van újítva, jelenleg könyvelő irodaként funkciónál, de akár más üzleti tevékenység is kialakítható, teljesen elszeparált az élettértől. Jogi rendezettségét tekintve osztatlan közös tulajdonban kerül értékesítésre ügyvéd által ellenjegyzett telekhasználati megállapodással. A másik épület a párhuzamos utcáról nyílik, tehát ez az ingatlan teljesen önálló és privát. A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható. IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz
riasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY