Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 129 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 129 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 129 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7883027
Referenciaszám: H475407
Frissítve: 17 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 5 szobás: 80,9 millió Ft

80,9 millió Ft
627 132 Ft/m²
129 m²
Alapterület
363 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 792 Ft
Második évtől
320 423 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a XX. kerület frekventált részén Gubacsipusztán egy 2 generációs, 150m2-es családi házat. A hatalmas nyílászároknak, a világosságnak és a nagy tereknek köszönhetően az az érzetünk mintha egy sokkal nagyobb lakásban járnánk. A lakás gázfűtéses, a hőleadás konvektorokon keresztül történik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Egyben, de külön lakrészként is használható az ingatlan. A ház remekül hasznosítható 363m2-es telekre épült. Gépkocsival a telken belül is parkolhatunk. A kertben melléképület is kialakítható, amely kiváló lehetőséget nyújt kerti eszközök tárolására. Kialakítás: Földszint: nappali, 2 lakószoba, konyha ,étkező, fürdőszoba/wc, előszoba, Emelet: konyha, étkező, nappali, fürdőszoba/wc, 2 lakószoba, kamra Állapot: - kívülről befejezendő, belül felújított - az ingatlan stabil alapokra épült, ebből adódóan repedés, süllyedés nem észlelhető - műszaki is esztétikai felújítást nem igényel - vizesedés, penészedés sehol nem tapasztalható Költségek: - közművek fogyasztás alapján A házról: - műanyag bejárati ajtó - tágas fürdőszoba - fa és műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval - fákkal körbevett, csendes lokáció - padlófűtés - külön nyíló helyiségek - klíma - ízléses hideg, meleg burkolatok - mérőóra közös - felső szint külön bejáratú - kellemes, kertre, illetve utcai zöld környezetre néző ablakok Lokáció: - BKK járatok, üzletek a közelben - ingyenes utcai parkolás Az ingatlan megvásárlásához jelzáloghitel, CSOK, Babaváró is igénybe vehető, melynek ügyintézésében közvetlenül tudunk segítséget nyújtani. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és szívesen lenne új lakója ennek kedves és korrekt tulajdonos birtokában lévő lakásnak, úgy forduljon hozzám maximális bizalommal és mindenben segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gábor István Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gábor István Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY