Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 86 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 86 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 86 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7962788
Referenciaszám: 166928
Frissítve: 18 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 3 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
157 274 Ft/m²
86 m²
Alapterület
763 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166928 hivatkozási számú Budapest XX. kerületi családi ház. Pesterzsébet csendes, aszfaltozott utcájában a Pacsirtatelepen eladó ez a felújított családi ház. Az ingatlan teljesen körbejárható. Nagyon jó statikai állapotban levő ház, nincs repedés, omlás, beázás. 2023-ban értek véget a felújítási munkálatok. Ki lettek cserélve a vezetékek, nyílás-zárók, burkolatok, festés, konyhabútor, fürdő. A tulajdonosok szerettek itt lakni és gondosan vigyáztak a burkolatokra. A ház mérete összesen 86 négyzetméter. 3 szobával rendelkezik, a WC és a fürdőszoba két külön helyiségeben van, a konyhából pedig praktikus le van választva egy spejz. A pince (2x20 négyzetméter), a dupla garázs és a fészer (4 négyzetméter) további kényelmet és tárolási lehetőségeket biztosítanak. A megfelelő hőmérsékletről egy korszerű gáz kazán gondoskodik. A 763 négyzetméteres telek számos lehetőséget rejt magában, a tágas udvarban akár több autó is elfér, és a jövőben akár medence is kialakítható. A környék csendes és a szomszédok barátságosak. Infrastruktúrája kiváló, bolt, iskola, óvoda, kórház, piac, pláza a közelben van. A tömegközlekedési eszközök is könnyen elérhetőek mindössze néhány perc sétával. Kiváló ingatlan családosoknak, akik egy igényes és jó állapotban, vagyis azonnal költözhető ingatlant keresnek egy csendes környéken, a belvárostól mégis elérhető távolságban. Jöjjön el és nézze meg! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest XX. kerületi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166928 Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Munkácsi Vivien Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 720 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Munkácsi Vivien Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 720 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY