Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 140 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 140 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8076855
Referenciaszám: 110421
Frissítve: 16 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 5 szobás: 85,5 millió Ft

85,5 millió Ft
610 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
550 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 248 143 Ft
Második évtől
338 642 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XX. PESTERZSÉBETEN, A PACSIRTATELEPEN ELADÓ EGY ÖNÁLLÓ UDVARON LÉVŐ FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ÉS EGY VILÁGOS SZUTERÉN, MELY LAKÁSNAK IS ALKALMAS, ÉS EGY FELETTE LÉVŐ ELKEZDETT ÉPÜLET! 2-3 GENERÁCIÓNAK IS KIVÁLÓ! BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉR! TEHERMENTES, RENDEZETT TULAJDON! A ház elhelyezkedése, a Török Flóris és Virág Benedek utca között van, a Szondi utca magasságában. A környék rendezett, kulturált szomszédsággal, szép házakkal. A telek összközműves, 550 nm, mely a házak jó elhelyezkedésének köszönhetően látszik is. A telken két ház épült, az egyik a 60-es években, mely a jelenleg is lakott és 3 éve felújított 95 nm-es, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, ahol még 3 szoba és egy vizesblokk is kialakítható. A házba lépve előszoba, étkező, konyha, a folyosón egy külön mellékhelyiség, mellette a fürdőszoba, melyben szintén van mellékhelyiség. Majd egy ajtón keresztül megyünk be a szobákba, amelyeket igény szerint le lehet szeparálni. (alaprajz). A felújítás során cserélve lettek: a nyílászárók, melyek redőny és szúnyoghálót is kaptak, energiatakarékos gázkazán, a radiátorok, a parketta (laminált), a fürdőszoba teljes átalakuláson ment végbe, új villany vízmelegítő, új cserép került a tetőre, klíma a főépületbe és a szuterén részbe is a padlásteret alul és oldalt is leszigetelték, ami a fűtésszámlában is megmutatkozott, távirányítós kapu került fel, a házra 5 cm hőszigetelés került. A ház reggeltől délutánig süti a nap. A kert rendezett, gondozott, 13 termő gyümölcsfa szépíti a kertet és finom termést ad. Közlekedése jó, a 35-ös busz pár perc és a másik irányba a 2B és az 52 villamos jár. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanTanya.eu ingatlanTanya Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanTanya.eu ingatlanTanya Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY