Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 250 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 250 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7481185
Frissítve: 1 éve

Budapest XX. kerület eladó családi ház 6 szobás: 174,9 millió Ft

174,9 millió Ft
699 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
432 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 507 604 Ft
Második évtől
692 731 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Együtt, de mégis külön! Eladó egy kiváló adottságú, két generáció együttélésére is ideális családi ház, a XX. kerület csendes utcájában. Az épület két külön bejárattal rendelkezik. Az alsó szinten 3 szoba és külön álló konyhából, kamrából és fürdőszobából áll. Innen egy kis tornác csatlakozik a másik bejárathoz. A felső szintre zárt lépcsőházban jutunk fel, ahol 3 szoba és egy amerikai konyhás nappali található. Külön helyiségekben a fürdőszoba, WC, és a kamra. A nappaliból a padlástér felé kialakítottak egy dolgozó saroknak is alkalmas gallériát. Mellette egy elszeparált rakodásra alkalmas tér található. A napi munka után kellemes megpihenésre szolgál a konyhából nyíló 10m2-es nagy terasz. Kilátása a csendes kert felé van. A két lakás fűtése teljesen külön működik. A felső szint fűtése gáz cirkóval megoldott, míg az alsó szintet a pince részben kialakított gáz kazán biztosít. Villanyóra is külön működik, víz ellátása közös. A 432m-es teleken helyett kapott egy garázs és egy szép kis kert. Lokációját tekintve jó helyen helyezkedik el. Rövid sétára van a Tátra Tér és a Szent Erzsébet Tér, ahol számos buszjárat megtalálható. Közelben oktatási intézmények, boltok, gyógyszertárak, egészségügyi intézmények. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen a hét bármely napján. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat és egyéb (pl. Babaváró, CSOK, CSOK -hitel ) programot kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez Referenciaszám: M224262.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
pince
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Murányi Andrea
+36 30 359 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Murányi Andrea
+36 30 359 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY