Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 100 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 100 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7844715
Referenciaszám: 1815_5359
Frissítve: 16 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 3 szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
659 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
877 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 259 Ft
Második évtől
261 012 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítandó 3 szobás családi ház eladó! Királyerdő csendes utcájában (a strand pár percnyire található), kínálom megvételre ezt az önálló családi házat. Az ingatlan nagy méretű telken helyezkedik el, hátsó kertjének felé szintelteréssel,ezáltal szép panorámával rendelkező. A ház 80-ban épült, masszív épület. A házban régebben elkezdték a BELSŐ munkálatokat, bontást,de családi okok miatt abbamaradt. A ház 100 nm-es 3 szobás, egy része alatt pince található. A ház egyik oldalán hosszú terasz is van. A fűtés eredetileg cirkóról és vegyestüzeléssel üzemel. Az ingatlannak jók az adottságai, masszív épület.Jelenleg egy nagy konyha és két nagy szoba helyiség van,illetve a tetőtéri szint is lakótérnek van kialakítva. A tetőtéri részben külső és belső feljárattal is rendelkezik. A telek hátsó részén melléképület is található. Az ingatlan nagyon kellemes környezetben található Királyerdőben. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Ref.szám: 9587 Irányár: 65,9 Mft Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk áfamentes, - ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt. Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY