Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok-Rózsavölgy, Tordai út 367 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok-Rózsavölgy, Tordai út 367 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok-Rózsavölgy, Tordai út 367 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7812751
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 390 millió Ft

390 millió Ft
1 062 670 Ft/m²
367 m²
Alapterület
1030 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 275 218 Ft
Második évtől
1 648 074 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos, Panorámás Budai Ház Kelenföld és Budafok Határán Kelenföld és Budafok határán, a budafoki oldalon kínálunk eladásra egy lenyűgöző, körpanorámás budai házat, melyről csodás kilátás nyílik Budaörstől egészen a híres Mátyás templomig. Az ingatlan nagy, gondozott kerttel rendelkezik, ahol szőlő, levendula, magnóliafa és termesztésen sok-sok rózsa található. :) Az épület két generáció kényelmes együttélésére alkalmas. Mindkét szinten nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba WC-vel és külön WC is található. Az alsó szinten, az amerikai konyhás nappaliból közvetlen kijárás nyílik a kertkapcsolatos teraszra, de egy nagyméretű, panorámás erkély, valamint sok más mellett egy működő kandalló is fokozza a lakók kényelmét. A felsőbb szinten további két panorámás erkély is található, az ingatlan tehát a nagy kerti teraszon kívül három nagyon jól használható erkéllyel is rendelkezik. Az első lakószinten található különleges dolgozószoba beépített bútorai rengeteg könyv tárolását teszik lehetővé. Az okosan elhelyezett íróasztal, igazán kellemessé teszi a homeoffice-ban töltött időt, de szivarszobaként is használható, ha személyesen bonyolítaná fontosabb üzleti megbeszéléseit. Az alsóbb szinteken a következő helyiségek találhatók: kazánház, mosókonyha, borospince különleges beépített bortárolókkal, 2 gardróbszoba beépített szekrényekkel, süllyesztett víztükrű, ellenáramoltatós beltéri medence és egy cédrusfából készült infra szauna. Az ingatlanhoz 3 beállós zárt garázs is tartozik az utcaszinten, külön tárolóhelyiséggel. A telken található még, egy önálló vendégház is, mely jelenleg felújítandó állapotban van, de egy kis törődés és anyagi ráfordítás után jó szolgálatot tesz majd az új tulajdonosoknak. Az ingatlan takarékos működését a 32m2-es napelem, 2 m2-es napkollektor, és egy új Viessmann Vitodens100W B1HF32S1 zárt égésterű fali kazán biztosítja. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal a megtekintéssel kapcsolatban, ígérem nem fog csalódni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázskertkertkapcsolatosjó beosztásúcsendespanorámaerkélypincemelléképületklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth István QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 338 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth István QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 338 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY