Eladó ház Budapest XXII. kerület, Nagytétény 178 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Nagytétény 178 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Nagytétény 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075122
Referenciaszám: H483312
Frissítve: 17 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 8 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
505 056 Ft/m²
178 m²
Alapterület
907 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Budapest XXII. kerületében - Nagytétény, Kastélypark közelében! Budapest XXII. kerületében, a festői Kastélypark szomszédságában, egy önálló helyrajzi számon álló családi házat kínálok megvételre. Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretnének otthont találni egy barátságos környezetben, kiváló infrastruktúrával és központi elhelyezkedéssel, két vagy három generáció együtt élésére, vagy vállalkozás + lakhatás formájában! Közlekedési Infrastruktúra: Az ingatlan központi elhelyezkedése lehetővé teszi könnyű és gyors közlekedést a város bármely pontjára, gyalogos távolságra elérhetőek boltok, tömegközlekedés. A közeli BKV járatok segítségével könnyen eljuthat a város bármely részére. Ház Jellemzői: A telek mérete 907 m2, kínálva ezzel bőséges térkínálatot és lehetőséget a kertészkedésre vagy akár egyéb szabadidős tevékenységekre. A ház egy részben alápincézett, sóskúti mészkőből épült, két lakószinttel rendelkezik, ideális választás két vagy akár három generáció részére is. A kertben található egy külön lakrésznek kialakított kis ház, mely később már téglából épült, kényelmes külön élettérként szolgálhat. Ez a lakrész egy szoba, egy konyha-étkező és egy fürdőszobából áll, részben felújított, főként külső csinosítást igényel még. Az ingatlanhoz tartozik egy autó számára fedett autóbeálló, valamint egy medence és egy kerti fedett szaletli is. Bár a ház korszerűsítést igényel, a villanyvezetékek réz vezetékre lettek cserélve az idők során, és a nyílászárók hőszigetelt műanyagokból készültek. Hívjon bizalommal a további részletekért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1957
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Mónika Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Mónika Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY